Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Prvni pestovani na zkousku - rady vitany!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bend3r
Nový Člen

Karma uživatele bend3r - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Po nejakem case jsem se konecne dneska dostal k mensi aktualizaci fotek. Byliny se mi docela tahaji, zejmena slecna na prvni fotce, o ktere jsem si celou dobu myslel, ze z ni bude chlap jak hora. Nakonec ne, zenske pudy zvitezily a bliznicky uz rasi. Takze v poradi fotek pridam i jejich vzrust..

1.foto 162 cm
2.foto 114 cm
3.foto 98 cm
9.foto 149 cm
4.foto 97 cm / neurcene pohlavi
5.foto 126 cm
6.foto 92 cm

Mam docela radost z seste rostlinky, ta uz se jakz takz snazi o kvet (fotka 7), taky zacina puvabne poustet liby oder Osma fotka je spolecny zaber ctvrte a pate kytky.

Mejte se a diky za komentare, snad se tady za mesic potkame i s novyma fotkama!!!

EDIT: Jeste jsem zapomnel zminit, ze jsem pred par dny zkusebne udelal rez z te prozatim jedine kvetouci kyticky, myslite, ze z toho neco kapne? A vubec si nevsimejte tech koliku s tim ruzovym provazkem. Je to moje improvizovane reseni proti vichrici, ktera u nas mela pred casem radit, lec stejne z ni bylo jen par kapek. Jen jsem se jeste nedostal k odstraneni tohoto neestetickeho prvku

Naposledy upravil bend3r 31-07-2007 v 07:40 AM

Old Post 30-07-2007 v 19:01 PM
bend3r je offline   Profil uživatele bend3r   Find more posts by bend3r   Foto galerie člena bend3r   Click here to Send bend3r a Private Message   Add bend3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 18

A jeste dotaz.. Je nejaky ucinny zpusob, jak zamezit, aby se mi vyvinul hermac? Sice verim ve schopnosti lidi, co se mi o zeli budou po dobu me nepritomnosti starat, ale clovek nikdy nevi a prevence je preci nejlepsi zpusob obrany

Old Post 31-07-2007 v 08:27 AM
bend3r je offline   Profil uživatele bend3r   Find more posts by bend3r   Foto galerie člena bend3r   Click here to Send bend3r a Private Message   Add bend3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Hehe, hlavne stabilni genetika a co nejmene stresu tzn. pH pudy v mezich, nesvitit na to v noci svetlem u domu atp. Spis bych se bal nejakeho preliti nebo prehnojeni, ale myslim, ze kdyz zahradnikum strucne vysvetlis co krasavice potrebuji bude vse ok. Nebo at si sednout k pocitaci a...

no show

Old Post 31-07-2007 v 08:36 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Tak myslim, ze s prehnojenim nebo prelitim rozhodne problemy nebudou, starat se mi o to bude clovek, ktery se zahradnictvi venuje poctive uz peknou radku let. Ale pokud by z kytky byl hermafrodit, a jsou na ni prvni bliznicky, tak by tam logicky mely rasit i koule, neni tak?

Old Post 31-07-2007 v 08:48 AM
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Mam poslednich par hodin pred odjezdem, tak jsem se byl podivat na kytky, jak to s nima vypada.. No nevim, ale myslim, ze jsem narazil na jednoho hermace. Proto vas prosim, muzete mi co nejrychleji dat nekdo vedet, jestli to podle fotek vazne je pylovy vacek nebo jen nejaky zarodek seminka ci ja vim co? Na cele kytce techto kuli bylo asi pet..

Old Post 04-08-2007 v 18:15 PM
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Zkuste nekdo poradit, vazne to docela specha a kytky tak mesic neuvidim, tak abych nebyl nemile prekvapeny, az k nim dorazim. Diky moc za kazdou radu!

Old Post 04-08-2007 v 21:05 PM
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Jestli dobře koukam tak to je samička nevidim tam žadný koule.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07

Old Post 04-08-2007 v 22:08 PM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 24

Tak jsem po mesici zase doma a kytky nasadily kvet az jsem koukal co z toho vylezlo.. Fakt prekvapeni!!! Nevim presne co je co na fotkach, tak mi snad poradite, jak by to melo vypadat se sklizni.. Kdy nebo jak dlouho to vypada, ze bych mel jeste pockat. Dikes

Old Post 03-09-2007 v 13:30 PM
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 25

Ovsem jeste jeden dotaz.. Clovek vsimavy si jiste vsimne zloutnoucich listu na kytkach.. Je to normalni nebo je neco spatne?

Old Post 03-09-2007 v 21:27 PM
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Je to normalni-mne to zloutne taky!

Old Post 04-09-2007 v 15:56 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bend3r
Nový Člen

Příspěvek č. 27

Jeste dva obrazky palic.. Myslim, ze to na no name nevypada spatne, uvidim, snad se jeste trochu rozrostou a zahusti palice.

Old Post 04-09-2007 v 18:50 PM
Daeris Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Daeris Grow - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

:-D Fakt že luxustní kyti...at se tak daří dál...

Old Post 28-09-2007 v 11:30 AM
Daeris Grow je offline   Profil uživatele Daeris Grow   Find more posts by Daeris Grow   Foto galerie člena Daeris Grow     Add Daeris Grow to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Daeris Grow! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás