Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » ? nevíte co mi to dělá ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2Kaucuk Příspěvek č. 17

1/ Já tě komentovat budu. Loni jsem třásněnky měl tak vím jak vypadaj. A stou lupou je to prostě nesmysl - pověra. Právě jsem si všiml, že si i v indooru založil novej tread na téma rosení když tam už jeden pár týdnů starej je. Dál už to rozvádět nebudu, nemělo by to cenu....
2budvar
Já bludy nehlásím, rosením při svícení skrátka kytky nespálíš. A konec. A že se ti nelíbí muj podpis?? To je mi u -censored-. Asi nemáš smysl pro humor.

Haman - Flying smokers

Old Post 24-03-2002 v 17:31 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sup
Nový Člen

Karma uživatele sup - 23% Pěstitelská

? Příspěvek č. 18

Zdravim)
měl bych ještě jeden dotaz prosím vás Pánové groweři, můžete mi někdo říci, jak jse mi dostaly ty třásněnky na moje miláčky? je to z půdy nebo s čeho to vůbec vznikne. šíří jse to třeba vzduchem...prosím vysvětlete mi to někdo
děkuji pa Supík

Old Post 25-03-2002 v 23:05 PM
sup je offline   Profil uživatele sup   Find more posts by sup   Foto galerie člena sup     Add sup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak já jsem se s nima naštěstí ještě nesetkal, tak možná budu hlásat blud (nic ve zlém), ale řekl bych, že je to z té půdy a nejlépe se zbavíš všech zárodků těhle otravných věciček tím, že tu půdu sterilizuješ. Doma bude asi nejjednodušší postup to dát na hodinku do trouby a nechat to tam vysmažit. Teplotu teď z hlavy nevím. Je to dost cítit, ale mě osobně to docela voní .

Old Post 26-03-2002 v 16:25 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Danaketh
Nový Člen

Karma uživatele Danaketh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

supíku, jsi to ty? pokud jo, tak sis vůbec nepřijel pro hnůj teď už je pozdě

Punk nejsou drogy!

Old Post 12-08-2004 v 20:12 PM
Danaketh je offline   Profil uživatele Danaketh   Find more posts by Danaketh   Foto galerie člena Danaketh   Click here to Send Danaketh a Private Message   Add Danaketh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás