Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1/ Já tě komentovat budu. Loni jsem třásněnky měl tak vím jak vypadaj. A stou lupou je to prostě nesmysl - pověra. Právě jsem si všiml, že si i v indooru založil novej tread na téma rosení když tam už jeden pár týdnů starej je. Dál už to rozvádět nebudu, nemělo by to cenu....
2budvar
Já bludy nehlásím, rosením při svícení skrátka kytky nespálíš. A konec. A že se ti nelíbí muj podpis?? To je mi u -censored-. Asi nemáš smysl pro humor.
Zdravim)
měl bych ještě jeden dotaz prosím vás Pánové groweři, můžete mi někdo říci, jak jse mi dostaly ty třásněnky na moje miláčky? je to z půdy nebo s čeho to vůbec vznikne. šíří jse to třeba vzduchem...prosím vysvětlete mi to někdo
děkuji pa Supík
Tak já jsem se s nima naštěstí ještě nesetkal, tak možná budu hlásat blud (nic ve zlém), ale řekl bych, že je to z té půdy a nejlépe se zbavíš všech zárodků těhle otravných věciček tím, že tu půdu sterilizuješ. Doma bude asi nejjednodušší postup to dát na hodinku do trouby a nechat to tam vysmažit. Teplotu teď z hlavy nevím. Je to dost cítit, ale mě osobně to docela voní .