Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » pruzkum
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Cigára fakt nemusim, podle mě je to daleko horší než travka. Když čadim tak kvůli něčemu pozitivnímu co mi to dá.. nechci se dostat do fáze kdy si budu zapalovat kvůli oddálení nervozity. Navíc tabák mi oproti trávě dost smrdí.
No a pak samozřejmě to stojí prachy a doma by mě zato asi sejmuli. Nikdy sem cigára nezkoušel a ani nechci. Sem tam sice nějakej tabák ve špeku ale samotnej fuckt ne.

ride hard - die free

Old Post 18-03-2002 v 14:57 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to Piskot:
Máš můj obdiv. Kuřáků, kteří nekouří automaticky bude asi poskrovnu . Pokud můžu porovnávat s mým okolím, tak se téměř každý dostal z těch svátečních tří čtyř cigaret denně na minimálně jednu krabku a prostě hulí jenom aby hulili. Kde jsou časy začátků .

Old Post 18-03-2002 v 15:24 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

mno,
ja sem nekouril cigarety vubec, jen v jointu, ale jinak uz si ted obcas dam terba jedno kdyz jsem na nejaky akci, jinak vubec, jeste ze tak

Old Post 18-03-2002 v 15:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Piškote, to se mi líbit, co tys napsal. Psychika je u toho hodně důležitá, někde jsem kdysi četl, že se pocity viny ze svých neřestí vyrovnají (někdy i přetlučou, i když u cíg asi úplně ne) negativnim důsledkum té neřesti. Například hubnu a mam strašnou chuť na dort, tak si ho dam a sem další dva dny úplně v prdeli, oc jsem to provedl.
Když už neřest, tak si jí alespoň vědomě užívat.

I já jsem byl celkem nikotiňák, ale s vědomím toho nikotinovýho svinstva, jsem přešel na beedieska (5-nekonečně denně, dle okolností). Je to vytloukání klínu klínem, ale mam z toho lepší pocit...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-03-2002 v 09:45 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 21

to Al-Banec

Dik.No to vis ze jich stahnu vic nez 3-4.Nekdy i krabku ale kdyz ja na ne mam tu zdravou chut porad.Staci dobra kavicka a hned je duvod.Vsak to znas.

to Dudel

Presne tak.Vsechno si ma clovek vychutnavat i problemy.Proto zijem.Bavi me se ve vsem placat a poznavat to ze vsech stran.Je mi skoro u prdele jak to cele skonci.Vim ze to stejne nevyhraju.Jsme jen smrtelnici tak co.
Vzdycky jsem se o to aby sem se citil dobre musel nejak snazit.Ale po letech huleni a i jinych (odejdiztela) pomocnicku jsem se dostal do zvlastni faze (jemitovlastneceleuprdele) a tato faze uz trva dost dlouhy cas.Projevuje se hlavne tim ze se neustale usmivam jak idiot.Jedu v aute a usmivam se.Jedu sam ve vytahu a usmivam se.Cistim si zuby a usmivam se.Jdu na velkou a usmivam se i kdyz nekdy s problemama.Proste porad se usmivam a rikam si nejsem ja uz vazne debil?Mam problemy usmivam se.Usinam a zase se usmivam.Co to je?
Mam obavu ze uz mam v mozku nejake partu mikrodredaru kteri me permanentne vyhuluji aniz bych to tusil.Ale zase si rikam jestli je to vazne nejake poskozeni mozku tak teda velice prijemne.Stalo se to uz nekomu?Me furt.No nic to k tematu nepatri ale trochu to souvisi s mym postojem k cigaretam a vsem ostatnim nastesti lehkym drogam.
Kluci sorry za ty zkomoleniny ale kdyz ja se opet usmivam a jeste k tomu jsem silne high.

Piškot @ like @ high

Old Post 19-03-2002 v 14:13 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

LUCKY STRIKE a jsem závislej

Haman - Flying smokers

Old Post 19-03-2002 v 14:49 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mios
Stálý Člen

Karma uživatele Mios - 70% PěstitelskáKarma uživatele Mios - 70% Pěstitelská

Non smoker Příspěvek č. 23

Tak ja teda tabak nefajčím. Kedysi (13 - 14 rokov) som to parkrat skusil iba preto, že to robili aj ostatni a vôbec mi to nechutilo. Potom dom di povedal, že nie som žiadny magor, aby som musel opakovať po ostatných a tak som prestal. Teraz mi dosť vadí, že keď si v piatok sadnem do nejakej hospôdky tak stračne napachnem od cigairet.
Mne proste vadi vdychovať dym. (je to človeku neprirodzené) a ani u marihuany mi to nespôsobuje nejaké slasti. Preto mám najradšej vodnú fajku.

Hlavne nech je pohoda!

Old Post 23-03-2002 v 21:32 PM
Mios je offline   Profil uživatele Mios   Find more posts by Mios   Foto galerie člena Mios   Click here to Send Mios a Private Message   Add Mios to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

MOC !!! Příspěvek č. 24

Zdar borci,

asi teda hulím moc, ale říkám si to už strašně dlouho. V práci stáhnu 35-50 kousků, tzn., že pokud si vemu 1,5 krabičky , tak ve 2:00 PM letím do kantýny pro novou. Doma do 7:00 pm zvolním, a pokud nejdu na škopek, tak skončím každej den z rozdělanou, nedofouklou třetí krabkou..... Fuck, už mně to sere, ale co..je to tak.

Zdar a smouk

Aloo

Old Post 24-03-2002 v 08:58 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to Aloo:
Heee?! Jak to tak počítám, tak kouření je tvoje hlavní pracovní náplň, protože i kdybys hulil v kuse, zabere těch padesát cigaret nějakejch 6h

Old Post 24-03-2002 v 09:06 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Karma uživatele malasorte - 0% Pěstitelská

Nápad Wow! Příspěvek č. 26

Aloo, kde pracujes, chlape? Tam to musi bejt uplna Havaj, co?

Old Post 24-03-2002 v 11:21 AM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

NO HAWAI !!! Příspěvek č. 27

Zdar pípl,

to sem si mohl myslet, že to vyzní takhle.)))

Dělám jak šroub!!!

Bohužel mi to dovoluje mít v ústech neustálě ten pěkný voňavý váleček a neustále z něj popotahovat ten namodralý, překrásně vonící tabákový kouř.

zdar a nepřepracovat se

Aloo

Old Post 24-03-2002 v 11:24 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Palec dolů A ja jako dechar uz bych vubec nemel... Příspěvek č. 28

Bohuzel bohuzel,

musim si taky rict ze jsem na koureni zavislej a taky me to obcas sere, protoze potrebuju silny plice abych to uhral. Nicmene,zatim prevazuje spise ta chut a jak uz nekdo psal, nedovedu si predstaviti kavu bez cigosky.Cili to uz jsou vlastne zavislosti dve

Dalsi co si nikdy nemuzu odpustit, je cigaretka po takovych sesti hodinach cviceni kdy mas hlavu plnou not a pak tzv. Pokoncertni cigareta...nedovede te si predstavit po napr. hodinu a pul dlouhem koncerte, kdy je clovek napnutej jak struna aby to nekde nevykurvil, vytrepanej jak ratlik.....a potom si na pet minut sednout ven a v klidu si zapalit a nechat to pomalu vykourit z hlavy.Neee,opravdu si nemuzu pomoct....

Nastesti, nebo nanestesti, kourim relativne kratkou dobu,zacal jsem az v 18,porad si rikam, ze ma vule je takova, ze az to fakt zacnu citit ze to neudychavam,okamzite a nekompromisne to musi jit stranou a ja jsem si jist ze to jde.Ale ted to jeste porad davam...kdyz si vzpomenu na konzervator jak jsme tam byli, tak dodneska nepochopim jak je mozne, ze dechari kourilli do jednoho, smyccari minimalne (a tem to vlastne nevadi vubec pri hrani) a klaviristy a dalsi odpadliky to uz vubec nemluve....mozna to bylo tim a je, ze dechari byli vzdycky dobra particka kamaradu...hodne akci a pareb atd...

No nic prijemny den :

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....

pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 24-03-2002 v 12:27 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 29

Já nekouřil, nekouřím a nikdy nebudu.
Proto mam asi i tak rozvinutý smysl pro posvátnou úctu k marihuaně.Mám neustále na paměti ten negativní zdravotní dopad kouření a to čehokoli. A proto hulim a nekouřím. Joint mi dal osobnost, výborný kámoše, částečně změnil moje chování a každej jeden mi dá nový zážitky. Cígo mi dá raka, smrad z držky, žlutý prsty a vítr v peněžence........
Takle to mám teda hozený já.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 24-03-2002 v 13:36 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Upozornění To Cpt.Pierre Příspěvek č. 30

Nic proti tomu co jsi ted napsal, (i kdyz si ted protirecim s tim co jsem napsal vyse)

ale myslis si ze koureni jointu je snad pro telo lepsi a zdravotnejsi nez cigo? Rozhodne mene,jenze nerikej ze raka dostanes z ciga.Muzes ho chytit ze vseho...a jak rikam ja,vsichni na nejakou tu rakovinu stejne jednou umrem....protoze je vsude...

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....

pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 24-03-2002 v 14:05 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jo jo.Koukam ze by z nas kluci z Kutne Hory anebo i z jinych company meli radost.
Ale neco na tom je kdyz sledujes ty pozitkare v obchudcich s doutniky a tech Cigar Clubs co tady je.
Je to holt jeden z pozitku za ktery se ale plati dost tvrde.

Piškot @ like @ high

Old Post 24-03-2002 v 15:04 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schle
Stálý Člen

Karma uživatele Schle - 0% PěstitelskáKarma uživatele Schle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Kouřím dlouho cca 20 let a kouřím proto že mi to chutná, miluju ubalení cigárka Javaanese Zwere Shag, vychutnávám si každej puk, jednou za čas nacpu fajfčičku Balkan Sobranje a dám si dvouhodinovku v modravém oparu, občas doutníček. Vychutnat si cigárko po trávě je skvostným chuťovým zážitkem. Přestat nechci, protože se nechci zbavovat věcí které mám rád a dělám je s chutí. Pokud mám přestat přijde to jednou samo. Do té doby však "Díky Kryštofe za tvoji cestu" :-)

To Piškot: Rozumím tomu co myslíš mentální ochranou, myšlenka je věc a pokud si myslím že mě něco zahubí tak se to s dozajista stane a opačně.

Schle

Old Post 24-03-2002 v 17:33 PM
Schle je offline   Profil uživatele Schle   Find more posts by Schle   Foto galerie člena Schle   Click here to Send Schle a Private Message   Add Schle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás