Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » home BOX 800W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
johnyjoneo
Nový Člen

Karma uživatele johnyjoneo - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zdar lidi mam problem vsechny holky jsou ok az na 2 a to je euforie vyrostla mi tak o 20 cm vic ale palicky ma strasne moc maly jakoby nevyvinuty newim cim by to mohlo byt bud genetikou .budu se snazit dat nejaky fotky ale je mi to divny na vsech uz jsou docela velky jen na tomhle druhu jsou fakt maly spise tak 10 cm horni vetivka je obsypana ale jakoby roztahanyma palickama myslite ze mam jeste pockat .jeste jeden dotaz do kdy se vyvijeji palicky -mohlo by to byt u tohoto druhu jine?

Old Post 20-05-2007 v 22:07 PM
johnyjoneo je offline   Profil uživatele johnyjoneo   Find more posts by johnyjoneo   Foto galerie člena johnyjoneo   Click here to Send johnyjoneo a Private Message   Add johnyjoneo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás