Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamo ziadne strachy neviem co sa to tuto sezoonku deje ale aj mne jedna kvetinka vykvetla vyriesil som to tak.......trampampampaaaam.........ze som tie kvietky proste odstrihol tie nabokoch tiez to rastlinke nijak neublizi, a tu uplne na vrcholku som proste zastrihol fimom pekne sa mi roz-4tvorila, a bolo po probleme.
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
no,takze jesi sem to dobre pochopil,mam ustrihnout jak vrcholek,tak i bocni vetve npr. FIMem??,ja se bojim ze ty vetve us neporostou,sou strasne mrnavy........
tak,na ty WW co tak predcasne vykvetla jsem na vsech vetvich,i na tom hl. stonu provedl FIM,no,uvidime co z toho vyleze,ted mam asi tak pul gecka palicek co sem utal doufam ze to ta kytka rozchodi....
no,dobre,a ted hnojivo,do ted sem hnolij kristalion start a ted sem prezbrojil na koprivy,ale nevim jak to udelat,1. pokus byl takovej nedobre vonici....narval sem do PETky listy z kopriv a nechal asi 4-5 dni odstat,kdyz jsem to otervrel,penilo to jako limonada a smrdelo jako hnuj,a neli jeste hur....ale kytky rostou......popiste nekdo prosim presnejsi navod na vyrobu BIO hnojiva na rust
Je viac Moznosti...ak mash pristup k slepicincom zohnal by som si asi na tvojom mieste radsej to. Ale ak mash teda zihlavu tak ja som to robil takto :
Zobral som si asi 20L kybel od farby, alebo hoc jaky iny kybel...natrhal som si asi 20 rastlin zihlavy, ponoril ich do toho kybla, nexal ten kybel niekde kde nezavadzal a hlavne kde nebol citit. Nechal som ho otvoreny hlavne kvoli dovodu ktory uvadzas hore. Tiez je dobre ho dat niekde kde bude kryti od pripadneho dazdu. O dva tyzdne, z neho zlej vsetku vodu, nalej si ju do pet Flasi..a budes mat svoje bio hnojivo . Riedil som ho vodou asi 1:1...good luck.
(Necakaj ze bude po dvoch tyzdnoch vonat konvalinkami )
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
no,dobre,ale ted mam trochu jinej problem,NIKDY NECHOD NA sVOJE POLE ZHULENEJ!!!!!! sli sme s kamosem,a vzali sme ssebou ty palicky WW,a my blbci sme to dali jeste pred vstupem na pole,no,jedna kytka to pri kaceni brizky kvuli opristupu svetla neprezila a byla zorslapnuta,kamos rezal tak razantne ze ji rozslap,pokusil sem se ji zachranit ze sem z ni udelal rizek,z cely kytky,a pichnul do zeme,takze ted tam mam jenom 1 hermouse a jadnu kamosovu mrchu,no,dosel sem k nazoru ze to neni zrovna moc,a udelal par rizku z kytky vyse na fotce :Hodně nadějný noname-ted uz sou 3 klony,takze ted mam celkem 6 klonu z tydle kytky,ale ta to asi nerozdejchala a svesila listy,rizky se sice asi chytli vsechny,ale ta kytky vypdala opravdu pekne.....no nic,nebudu veset hklavu,a dam vetsinu tech klonu do lesa a jeden si necham ve skleniku.......
no,ted jsem byl nafotit WW,a zjistil jsem na 2 nebo 3 vetvich se zacali obevovat takove bobulky podobajici se samcim koulim,doufam ze to neni hermafrodit,na predchozich fotofrafiich je tato ww videt jeste pred zastrihem,(new fota jsou na ceste) co s tim,osrihat nebo nechat,jo,a jeste,mam klony, par se jich chitlo,a ostatnim zacali zloutnout listy,ale zijou,a nejak se nemeji k pousteni korinku presto ze jsou vsechny skoro stejne stare,co s tim,poradte prosim.........
jo,a Kubo,tak obetuj tech 80kacek a zeregistruj se taky ne?!!
jo,a ty hnede fleka na listech neni nic jineho nez hlina,jelikoz nedavno velice vydatne prselo,obcas nejaka ta kapka zabloudila do skleniku a vyrvala ze zeme kus hliny,ktery obcas prital na nebohem listecku mych milovanich holcicek........
cau
k tomu zloutnuti, mozna nedostatek dusilku ale to snad ne mozna zkus lehoucce prihnojit a mohlo by se to srovnat, ale fakt opatrne
k tem jednocipejm listum a listum bez zoubku, je to hlavne zpusobeny mutaci kytky a nedostatkem svetla, ale spis to bude dost zmutovany fotka moji kytky pokus, pestovana v zime, vidis co dokaze nedostatek svetla
jo jeste k poctu cipu, normalni zdrava kytka by jich mela mit aspon 5 ale spis vic a kdyz jsou tri, tak to uz je malo a jeden je fakt kdyz kytka ma nedostatek svetla, je mozny ze to muze jeste neco delat ale vice mene to je tim svetlem