Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak so srnami a inou zverinou zatial problem veskery ziadny, hnojim Rozkvetom Unihum ak znas, pomerne lacne a 100xlepsie ako kristalon zeano, +zatial raz som zalial BioStim-om (dazdovkove hovienka), popri tom striekam wuxalom kalcium.
A rastie ako rastie, to mas tak, ked sadis koncom februara vonku su od 4.4. tak takk
zdar hele ten wuxal kalcium dáváš i do zálivky? já ho mám taky a ted jsem si uvědomil že asi bude zvyšovat ph?? phčko upravuju před namícháním hnojky..
nake fotosy este z vikendu, nake CxBKka F2ky a jeden nounejm skunk, na poslednej dzungla, vysial som na kopu setko co mi ostalo.. taka bush
Medzitym poohybane, konecne zastrihnute, zahnojene biostimom. Su trochu vytiahnute, boli dlho v skleniku, ale myslim ze tym prihnutim k zemi budu pekne kosate. Sak uvidime
EDIT: bol som ta den po pomerne hustom krupobiti, tak vyzeraju ako vyzeraju..
Zdravim vsetkych, konecne som si nasiel cas a doplnam nake photosy este z min tyzdna, 1. juna, dna deti.. sak seci sme detiska
Su tu same CxBMka-F2ky, az na jeden NNskunk, ktory moc nevidno
1---pohlad na SKORO cele miestecko
2---dve najvacsie
3---nezastrihnuta, ani neplanujem
4---vrsok nezastrihnutej
5---jednoduche riesenie--ohybanie
6---nebolo o co uchytit...
Aby so uviedol na pravu mieru, miesto je vo fakt hustych krikoch, teda tam neni skoro ziaden prievan, tak aj preto ta vyska
Ale samozrejmä najmä preto, ze sa o ne tak parane staraaaam
Takze ak mate nake napady, pripomienky,... sem s nimi.
Tak to teda koukám jak ti to valí s tím ohýbáním to budu muset taky vyzkoušet.
Se skořápkama myslím problém nebude, krom toho že svítí do dálky a každej si všimne že tam nepatří. Rozpouští se totiž dost pomalu. Leda by si na ně vylil něco chemického co je rozpouští.
taaak... som bol vcera prejst, naladu si spravit...
tu zazltnutu zahnojil trochu viac, substralom, a vsetky postriekal wuxalom... fotit nebolo co, musim tam trochu menej casto chodit, nech je vidiet rozdiely
a groweri, nejaka kritika alebo rady by sa hodili, inak zaspim na vavrinoch.... a diky za kacka....
Zdravim Danihel, tak ti vcelku pekne, ale ja si mysli, teda tvrdim podla skusenosti, ze su preto take vysoke a poschodia od seba tak ´´daleko´´ bo sa tahaju za slnkom. Mas tam hodne slnka ci len tak light? My sme mali 3 roky zasadene v takom hustom lese na cistinke madzi ruzami a tam to tiez tak robilo ze sa tahali do vysky a poschodia boli na redsie od seba. A na fleku kde slnko pieklo od rana do vecera ( svah na juh cca 30% ) tak tam to bolo o niecom inom, rastli tiez dost do vysky nie vsak ako v lese, ale poschodia boli urcite nahustejsie. To sme tak pestovali 3 roky. To je moj nazor, aj ked sa urcite o to staras dobre tak to tim asi nijei. Vecer ti sem ak mozem hodim foto na porovnanie. A ten vietor co si este spominal , ma vpliv iba na zmohutnenie rastliny aby to vydrzala. Taka mala sebeobrana ak sa to da takto napistat. Inac K+ za pekne osadenstvo.
Tam slnko svieti, ´´od nevidim do nevidim ´´ a poschodia su na husto a maju aj vysku. Od cca 60 cm po 120cm priblizne, tie co su moje su rozvetvene ako blazon, a kamos co tam ma su pekne, nie tak rozrastene ale on ich neskor sadil a nezastikava ich. Ja som to stihol tento rok 3-4 krat.
No servus radvancan, slnieckom to nebude, 1cka a 2ka su meter od seba, ale tie rozdiely... bude to aj genetikou, aj slimakmi... tie k*rvy poobzierali spodne vetvy, tak rastu dohora...
Nastastie nestastie uz zazehnane, ohnute takze ta vyska ma tiez moc netrapi......
Inak drzim palce tiez a diky za kacko
Vceraaa... som bol 1cku a 2ku pozret, zahnojit, poohybat, pokochat, zhulit
A z metroveho nounejmu sa vyklul hermac, nuz co uz, aspon bude viac miesta.. horsie ze aj jeden CxBM vyzera na samca, ale nechal som tak, aj tak som ho nemal kde dat.. nabuduce budem istejsi....
Zazltnuty nounejm po vydatnom zahnojeni a postreku krasne zazelenal, ale fotak nemal, sak aj tak nebolo co fotit...
Co ma ale tesi, ze 3 nounejmi su 100pro dievcence, aj nonameSkunk, aj jedno CxBMko a to CxBMko krasne vonia, trochu citrusovo
Zastrihavat uz asi nebudem, rozvetvene sa mi zdaju dost, ale sak nekric hop kym ti nepreskoci...
To je asi tak vsetko, dnes by som sa chcel prejst ku 3ke, ta je vsak dost daleko, tak uvidim ci sa premozem
A este sa v skleniku vyhrieva jeden nounejm, v kvetinaci, a behom buduceho tyzdna ho zacnem zatmievat (ala Svaha), ale to uz bude asi samostatny dred, az bude...
tak to je smola že si na to pohlavie prišiel až teraz len si daj pozor nech ti to neopelí ostatné rastlinky lebo potom si môžeš fajčiť semená hx shak ale vieš nie