Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud vis, ze tvuj tata dela neco nezakoneho, coz vicemene delame nejak vsichni tak nic neres a annonymne ho udej, protoze pokud to bude trava, tak si to podle mne cajti spoji
debilni rady typu udejte fotra si prosimvas odpuste. Nic mu nevracej kamo odstehuj se od nej a on na to casem pride sam. Pasovat se do role stejny kurvy jako je on nic nevyresi
Takze fotr je vlastni, jako je to maximalni zmrd a curak...
PHREAKY: snad jako jeidnej mas recht... Taky mu to nechci nijak vracet, mel jsem chut, ale rozmyslel jsem si to... Vis jak nechci ani aby na nic prichazel, chci uz asi 10 let aby mi dal pokoj. Proste delal jako ze se nezname, ale to on mne uda, a jeste nez odjedou policajti se se mnou zacne bavit jako by nic... No vypada to na stehovani, ale sere mne to kvuli zahrade a v pohode sousedum, ktery mne za 6 let pestovani nenaprasili. Dokonce jeden ke kterymu se dostali na zahradu moje seminka zacal pestit taky...
hick: Takze asi tak... Otec je alkoholik, paranoidni schizofrenik a strasnej magor, kterej s nami od roku 99 do minuleho leta nezil, ale ma u nas stale trvale bydliste a obcas se sem na mesic dva vratil... Ted v zime si koupil bagr, a dal si ho na zahradu, s tim jak moc ten bagr potrebujem a tak... No dokud byl bagr v neprovozuschopnem stavu, tak byl klid. Ale na jare ho rozchodil a zacal bagrovat zahradu, s tim ze v sobotu za mnou prisel a ptal se jestli mam neco za boudou zasazenyho, aby to neznicil, ze bude tu zahradu bagrovat. Jo jeste jsem zapomnel ze mame rodinej domek z 90 roku se zahradou max. 400m2 a vedle nas uz jsou luxusni domky z mistniho satelitu... Tak jsem mu rekl, ze je to nejakej plevel, at to klidne zbagruje. Bylo to asi 5 kytek na kterejch mi nezalezelo. Tak jsem se ho pri ty prilezitosti zeptal, kde mam sadit, nakonec mi rek, ze tam a tam muzu... Na tohle misto co mi povolil jsem sadil uz 15 rizku od jednoho clena groweru. Druhy den koukam a on mi je poslapal, polozil na ne lzici od bagru. Kdyz jsem to zjistil v pondeli rano, myslel jsem ze neni doma a rikam nahlas na schodech matce, co zas tem debil udelal, ze mi poslapal vsechny kytky, a ona mi rika ze je doma. na to on vylez z jeho pokoje a rek, ze na mne zavola policajty, jestli jsem na jeho pozemku sazet marihuanu, rek jsem mu at mi polibi. Takze vzal telefen a zavolal benga, ani ne za pul hodiny tam byly... Ani nevim proc, ani jsem se to nesnazil zlikvidovat, i kdyz bych to mozna stihl... No vzal je tam, ukazal, ti zavolali tecnika, a zabavili mne kytky. Ja jsem se ani nejak nesnazil ukryvat i jsem spolupracoval, vedel jsem ze stejne tomu neutecu... Nakonec mne odvezli k vyslechu. To co jsem tam rikal je tu uz napsano, takze si to kazdej snad precte...
tobex - bagr --- rozhodne ti tvou situaci nezavidim ....
mluvil jsi na zacatku o tom protokolu .... bylo by mozne aby jsi nam ho ukazal? jestli to samozrejme nevadi ... meno a tak zacernit ...
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
expresion: to byl jeden z napadu, ma tolik nepratel, ze by ani mne nepodezrivali, ale proste mstit to se mi nechce, spis mne zajima jak se muzu branit abych z toho mel co nejmin.
Lupus: no skener mam v praci, a mam odpoledni a japonci tam bejval jeste dyl nez do desiti, a nechci to tam vytahovat, ale zkusim to vzit fotakem...
anonymní msta je naho..... když se mstít, tak nepřítel musí vědět od koho rána přichází.
právně bych to neřešil, dostaneš napomenutí a pokutu
novýho fotra i řízky, ještě to krásně stihneš
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jestedman: ale kdyz to je prave ten problem... u nas neni moc kam sadit bud to sezerou srnky , nebo to sklidej, ale predpestovany bylinky mam porat na okne, takze je pujdu asi vyhodit...
urcite sa mu nemsti...zle veci budu potrestane zlom...raz nanho dojde...a ked mu spravis nejaku zlobu urcite nepride pocit ulavy ( to by si musel byt jedine veeeelmi pomstychtivy clovek )...
ale podla tvojich prispevkov je mi jasne ze radsej ustupis a nehas tatu nech ho zere svedomie za to co spravil...
takze moji vypoved sem prepisi: je to na chvili... Dne 14.4. 2007 jsem kolem 17. hodiny vysadil 14 sazenicek konopi. Sazenicky jsem mel predpestovane v kvetinacich. Seminka konopi jsem ziskal z drivejsi osobni produkce - pestovanim. Prvni seminka rostliny jsem ziskal cca v 16ti letech v Praze od neznameho cloveka, kdy jsem je nasel v zakoupenem balicku marihuany. Jak uz jsem uvedl, tuto jsem zakoupil od neznameho cloveka v nejake ulici v praze - blize si nepamatuji. Konopi pestuji pouze pro vlastni potrebu za ucelem baleni cigaret a take si z toho delam masti, ktere pouzivam proti bolesti kloubu. Jak jsem jiz uvedl konopi si pestuji pro svoji vlastni potrebu, nikdy jsem je nikomu nenabizel, ani nedal a neprodal.
Breadhacker >
to mas sice pravdu, ale slo to uddelat tak, v teto fazi aby nebyly zadn problemy. samozrejme byl pod stresem, kdovi jak bychom se chovali mi.
Ale policie pouze zbira dukazy, nerozhoduji.
Breadhacker pozor ikdyz je policajtum "uplne jasny" dokud jim nic nepriznas tak jim je to ne "uplne jasny" ale to je vsechno. lidi hlanvne se nepriznavejte jenom proto ze si myslite ze to benga musi vedet. vi to ale bez dukazu vam nic nedokazou. praxer ma pravdu ted se tvarijioju jako kamosi hele rekni nam vsechno popravde to bude nejlepsi my uz to nak napiseme apod. kdepak jim jde jenom o nasbirani dostatku dukazu pripadne priznani aby meli ve statistikach co nejvesti % obajsnenosti.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead