Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Todle se stava , je to dano genetikou, svetlem , pudou a dalsimy vlivy ... celkem sem si na to uz zvykl pac to byva skoro u kazde genetiky pravidlem .. tydle listy po case zmizi a je to pohoda ..
Ps: v cajku mamy ;-)
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
kolego moc pekne matky, chtel bych taky zacit s matkarnou a chtel jsem se zeptat jak to mas v matkarne s vetranim(ventilaci) a jestli nejak upravujes vlhkost nebo ji mas vhodnou stalou.
no vidis to .Jsem přemýšlel taky nad MH ale řekl bych, že to je zbytečná spotřeba W na matky.MH tak jedině na růst, ale jináč bych do toho nešel.Jo periodu jedeš 16/8?
No prostě se mi zdá že na matky je to moc W tzn. moc peněz za elektriku.Ješte když jedeš 18/6.Nevim no toť jen můj prachsprostý názor .Jenom se snažím uvažovat trošku ekonomicky
U MH nejde o waty ale o lumeny ;) , nemysli že to bude Ok, budeš to s láskou nenávidět ;). je to masakr sotva šmikneš, vyrazíš do práce otočí se tejden a prales je zas jak před řezáním :( a tak pořád dokola :frog: