Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cheche, zřejmě netřeba představovat, ale jen ve stručnosti ..
Má genetika nemohu si pomoci, ale děsně mě těší to, že jsem si jí objednal
PS: těšte se na fota mimo skříň a pokudmožno bez blesku, se z nich pos*rete
Chystám se udělat nějakou objednávku B.O.G. semen z https://www.bcbudonline.com , jelikož to je zřejmě (dovolil bych si tvrdit 100%) jediná banka, která má ještě v nabídce seminka od tohoto breedera, né zrovna výhodné, ale má. Kdyby měl někdo zájem o případnou účast, PM. Jinak v brzké době se v bazaru zřejmě objeví inzerát s více inforamacemi
zdravím docela by se hodilo rčení že samo chvála smrdí ale musím uznat že je to slušné jak threand tak výpěstky možná jen fotky by měli být lepší to světlo ja na prd nejlépe to fotit za deního světla když lampa nesvítí ale nejak mi to příjde celé neforemné jen vrchní palice jsou ok zbytek je takovej pochudlej ale do konce se to ještě na foukne tak se to určitě celkově zakulatí no uvidíme zatím hodně zdaru a KKK+++
P.S ta pochudlos mi příjde především u kill billa a toho tvého zázraku
Jo jo, jsem si vědom toho, že ty fota díky světlu stojí za prd, ale lepší než nic a kdyby to šlo, vyfotil bych je opět na denním světle.
Ke stavbě rostiln - Při porovnávání s fotkami z předešlého grow (mazar a northern lights) jsou rostliny z tohoto tažení velmi uniformní a dobře stavěné, proto mě udivuje, že ti příjdou neforemné
ty woe já teď jedu mimojiné NL a jsem na to dost zvědavej,jak ti šmakoval NL ??? dík za odp. jinak co se týče tvýho growu řekl bych povedený
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
pekny pekny .. sem zvedavej na nejake ty konzumentske ohlasy kb. reportik. protoze to je podle me v cem se kill bill pro me odlisuje. tada potom jeste v tom ze ma nejtvrdsi palicky z par dalsich. a je pomerne hdone choulostivej .. bud jen na moje prostredi a nebo tak obecne. a k+ ...
Nečekaně nastala kosa, hh Učiněno tak bylo dnes, 4.4.2007, což znamená 51dní na květu (asi), důvod - STONKOVÁ PLÍSEŇ Ale co, alespoň budou veselé velikonoce Plíseň se objevila na všech rostlinách krom vašeho "oblíbence" Kill Bill, takže takhle mrška je vůči ní zřejmě resistentní, což je velké + (outdoor)!