Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lahvane-FlakineCz-ja ti dám naději,tak nato hodně rychle zapoměn.Hani však počkej jak přijedu,bohužel Intognito tě prásknul. Mě to bylo hnedka jasny jak se ptala na toho Avatara.
Ahoj Hani. Koukam, ze je s tebou veselo, toz to vitej. Registrovanejch je nas tady sice hafec, ale takovejch aktivnich zas toliko neni, tak se nediv, ze te poznali At se teda dari a udelas radost svymu klucinovi. Sklenicek bude libovej
Pa djV
Jinak Hani vím,že asi ještě spíš,tak promin,že jsem včera nezavolal jak jsme dojeli,ale ja hlava zapomětlivá nechal nabiječku doma,alespoň,že nootbok tady mame. Ale je tady hodně pěknych ženskych,tak komu by se chtělo domů(to maš za toho Lahvana).
Tak to jsem rád. Hani tady ted prší,tak my jedem testnou ten Jeep do bláta. A večer jdeme do hospody,takže už se tady asi dneska neukážu. Večer ti zavolám(ne jak včera).