MangoMan
Stálý Člen

|
co to plácáš o vrtulníku,či co?mě nikdo nechytl,pořádně si přečti co jsem psal,psal jsem at se vymluví na to že to našel někde na poli,a at jim ukáže kde,nepsal jsem že se to stalo mě,jinak že by musel vědět co to je,no jestli není blbej,tak jistě ví co to za rostlinu má v garáži,to že mu to někdo do garáže podstrčil,nebo že neví jak se mu to tam dostalo,je to samý jako kdyby našli u něj indoor s desítkama kytkama pod sodíkem,tak to by se jistě taky nevymluvil že neví jak se to tam dostalo,garáž je jeho majetek,za kterej si ručí,a pochybuju o tom že by nevěděl co v garáži má,a o tom že cajti nemaj čas schovávat se v křoví vím sám,měl jsem políčko ve křoví,a šel jsem kolem,a řekl jsem si že se na kytí podívám,když jsem přišel na pole,tak jsem si čuchl ke kytkám,a najednou ze křoví vyšli policajti s fotákem,a nafotili si mě jak si ke kytkám čuchám,naštěstí mi nic nedokázali,protože jsem neměl sebou žádný zavlažování a ni hnojky,batoh nebo něco jinýho,řekl jsem jim že jsem šel kolem,že jsem to našel náhodou,no a oni to se mnou sepsali,s mým povolením mi prohledali byt,a kytky zkonfiskovali,a našli to oni,žádnej pocestnej důchodce,tím to haslo,takže to že nemaj čas není pravda,ohledně Pepy a Vency-neřekl jsem že se mi tendle nápad nelíbí,ale že není věrohodnej,nebo ty by si pustil 2 cizí lidi do vlastní garáže,že si tam chěj schovat kola,popř. hulení?
Nechápu smysl části této věty:''jsem krestan ne rasista a ty penize jsou moje celozivotni uspory''-jakej to má smysl,nebo seš tak zhulenej,to bych pochopil
Jinak je mi 22
 |
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
|