Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Nasli U Me 200g Pomoc Bitte
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

vzdyt jsi tady uz moooc dlouho, co zak zacit pouzivat edit/delete? bylo by to IMHO o dost prehlednejsi. pak samo smazu

Old Post 28-01-2007 v 16:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelinář
Nový Člen

Karma uživatele Zelinář - 53% PěstitelskáKarma uživatele Zelinář - 53% Pěstitelská

Re: Nasli U Me 200g Pomoc Bitte Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od j.train

jestli to nevzal nekdo jinej ne vim to
museli to bejt jedine benga tim sem si jistej

nebo ti to vyhodila mamka,protože nechce,abys kouřil marjánu
zbytečně stresuješ

Old Post 28-01-2007 v 16:12 PM
Zelinář je offline   Profil uživatele Zelinář   Find more posts by Zelinář   Foto galerie člena Zelinář   Click here to Send Zelinář a Private Message   Add Zelinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Karma uživatele ineken - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ALE JEMU JE JEDNO JESTLI TOMU UVEREJ NEBO NE DULEZITY JE NENAPLNIT SKUTKOVOU PODSTATU TRESTNEHO CINU AT TEDA ONI REKNOU JAK TO BYLO A JAK K TOMU ZAVERU DOSLI A VENCA S PEPOU FUNGUJOU SPOLEHLIVE A TESTY TOJE BLBYNA MUSEL BY SI JE NECHAT UDELAT DOBROVOLNE A TAKY SI UVEDOM ZE CAJTI NEMAJ CO SOUDIT A NEBO POSUZOVAT JESTLI JE TO PRAVDA A NEBO JE MAS U PRDELE

Old Post 28-01-2007 v 16:19 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

skutková podstata je už jen to že to měl ve vlastním objektu(garáži) a to ho usoudilo v trestný čin

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 28-01-2007 v 16:25 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

ACH JO KOMU NENI RADY TOMU NENI POMOCI MUSEL BY TO TAM MIT VEDOME TOZNAMENA VEDET CO TO JE A KDE JSI PRISEL NA TO ZE RUCIS ZA TO CO TI KDO NECHA V GARAZI TAKZE JESTE JEDNOU JSEM KRESTAN NE RASISTA TY PENIZE JSOU MOJE CELOZIVOTNI USPORY

Old Post 28-01-2007 v 16:39 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

MANGOMAN KDYZ PISES JAK JSI JE OSALIL ZE JSI REK ZE JSI TO NASEL TAK TO BYLO V POHO A VENCA S PEPOU SE TI NELIBY HM TAKY O TVI STIZE Z VRTULNIKU DOST POCHYBUJU SPIS TO NASEL CIVIL KTEREJ TO OHLASIL AS ONI TAM PAK MOZNA CHVILY CEKALY POLICIJE CR NEMA NIC LEPSIHO NA PRACI NEZ SEDET S TECHNIKEM VE KROVI A CEKAT NA NEKOHO KOHO PAK ANI TREBA NEBUDOU MOCT STIHAT PROSTE TI TO NASEL NAKEJ DUCHODCE PROTOZE KDYBY TVEJCH PAR KYTEK NASEL POLICAJT TAK TO ROZDUPE A ZBYTECNE NEZATEZUJE SVI KOLEGY JENZE POKUD TO OHLASI CIVIL NA 158 TAK TO MUSI PROSETRIT JE TO PRAVDEPODOBNEJSI NEZ TVU VRTULNIK

Old Post 28-01-2007 v 16:50 PM
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

A MYMOCHODEM KOLIK UZ MAZ V TELE ZES TAK ZNALEJ

Old Post 28-01-2007 v 16:52 PM
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

co to plácáš o vrtulníku,či co?mě nikdo nechytl,pořádně si přečti co jsem psal,psal jsem at se vymluví na to že to našel někde na poli,a at jim ukáže kde,nepsal jsem že se to stalo mě,jinak že by musel vědět co to je,no jestli není blbej,tak jistě ví co to za rostlinu má v garáži,to že mu to někdo do garáže podstrčil,nebo že neví jak se mu to tam dostalo,je to samý jako kdyby našli u něj indoor s desítkama kytkama pod sodíkem,tak to by se jistě taky nevymluvil že neví jak se to tam dostalo,garáž je jeho majetek,za kterej si ručí,a pochybuju o tom že by nevěděl co v garáži má,a o tom že cajti nemaj čas schovávat se v křoví vím sám,měl jsem políčko ve křoví,a šel jsem kolem,a řekl jsem si že se na kytí podívám,když jsem přišel na pole,tak jsem si čuchl ke kytkám,a najednou ze křoví vyšli policajti s fotákem,a nafotili si mě jak si ke kytkám čuchám,naštěstí mi nic nedokázali,protože jsem neměl sebou žádný zavlažování a ni hnojky,batoh nebo něco jinýho,řekl jsem jim že jsem šel kolem,že jsem to našel náhodou,no a oni to se mnou sepsali,s mým povolením mi prohledali byt,a kytky zkonfiskovali,a našli to oni,žádnej pocestnej důchodce,tím to haslo,takže to že nemaj čas není pravda,ohledně Pepy a Vency-neřekl jsem že se mi tendle nápad nelíbí,ale že není věrohodnej,nebo ty by si pustil 2 cizí lidi do vlastní garáže,že si tam chěj schovat kola,popř. hulení?
Nechápu smysl části této věty:''jsem krestan ne rasista a ty penize jsou moje celozivotni uspory''-jakej to má smysl,nebo seš tak zhulenej,to bych pochopil
Jinak je mi 22

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 28-01-2007 v 17:15 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

NECH TO PLAVAT 1NAPRIKLAD JA DO SVEHO OBEKTU POUSTIM HAFO CIZICH LIDI TAKZE NEMUZU RUCIT ZA COKOLIV CO NENI MOJE BYT TO MAM ROVNOU PODNOSEM V PRIPADE ZE NEVIM CO TO JE . a to stema krestanama je docela proflakly ty to neznas nemyslim tim nic proti tobe .2.pises ze sto nasel nic nezalejval nemel usebe nic ani papirky a oni ti to sezrali a co kdybys to utrh a odnes do garaze to bys byl v cudu 3.otazka da se pestovat konopi ve vetsim bez vedomi majitele v pronajatem prostoru podle me ne majitel vzdy najde nejakou tu najemni smlouvu na pepu s vencou a je z obliga a ty myslis ze potrebujes smlouvu se dvema klukama co si u tebe mechavali kola a veci asi tyden v lete kdy nekde poblis stanovali 4,ani me nezajimalo kolik ti je ale promin nechci se te dotknou krome ty prihody u policka jsi s bengam moc co docineni nemel nebo jsi byl uz nekdy obvinen s trestneho cinu 5.uz jsem ti to nekde napsal u tveho jmena v polis databazi ji zaregystrovan vkolonce drogy maz puntik gratuluju ja mam na takovyhle pripady m4/a1 muzes na ni vazad az ped policejnich hlidek najednouproste 400za sekundu a 800za minutu udela svi tak peace a nechtej vsechno vedet da se to pochopit ale chce to cas.

Old Post 28-01-2007 v 17:47 PM
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

jsem neco jako albert einstein radeji mam lidi kterym rozumim na hackach my nesejde a yai poustim vod voka kdyz uz nas tady smirujes tak rekni co si mislis sefe

Old Post 28-01-2007 v 17:55 PM
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

chapu vsak i navod k vihybani trestnimu stihani je trestny

Old Post 28-01-2007 v 18:10 PM
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

ineken:hele nemá cenu to řešit,je to tvůj názor,a já ti ho neberu,Breadhacker ty háčky a čárky nemyslel na tebe,nýbrž na člena fakenick

Old Post 28-01-2007 v 18:24 PM
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

takze to sepisem a muzu jit.

Old Post 28-01-2007 v 18:37 PM
j.train
Stálý Člen

Karma uživatele j.train - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

fakt si davejte bacha konfidenti sou vsude zdar paranoia

Old Post 28-01-2007 v 22:23 PM
j.train je offline   Profil uživatele j.train   Find more posts by j.train   Foto galerie člena j.train   Click here to Send j.train a Private Message   Add j.train to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

j.train :
to vypada bud na:
a) solidni pruser
b) toxickou psychozu

Old Post 28-01-2007 v 22:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

spravna odpoved je b.

Old Post 29-01-2007 v 06:57 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás