Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čego,
jezdil jsem na střední pak rok pauza pak 3/4 roku zas ježdění hlavně v novym sk8parku na štváně,kde jsem zároveň s hrozně rozmlácenejma končetinama odjížděl domu,ale záíroveň jsem se naučil triky kopat poměrně vysoko - teda fakt se mi to zdálo dost vysoký.Prdel byla že jsem neměl ze začátku sk8ový boty a jezdil jsem v takovejch gerlachách .Pak mě to začalo táhnout jlavně do mini,ale to už pak chtělo chrániče.
SK8 je stejně bettrer než než bike.
Farky proč ses na to vysral dyť si jezdil víc než dobře?
Stalin je dobry misto ale serou me nackove, ktery se tam obcas objevujou, ale doufejme, ze "na kazdyho zasranyho nacka jednou dojde"--- urcite vite kdo to zpiva
Tohle se tam moc casto nestava, osobne vim o dvou udalostech. Na ty Sparte by to melo byt OK, ale hlavne klukovi nezakazujte jezdeni, taky to na mne kdysi zkouseli, treba kdyz jsem docasne propadal ze ctyr predmetu atd. ale pak jim doslo, ze mi v tom stejne nikdo nezabrani, takze uz je klid a ja si ted jezdim a uzivam.
Taky jezdím na SK8tu ale poslední dobou uz jen tak rekreačně, protože náš Krnovský SK8 park (jestli se to tak dá vůbec nazvat) stojí za hovno. Především povrch je úplně v prdeli (boule a kruté praskliny) a s každou zimou je to horší a horší.
Jo pamatuju ještě začátky ježdění na rybách, to byly časy. Každej rider byl pankáč a plešky se teprve učily číst, pak přišly street fošny, plešky dočetly Mein Kampf a od tý doby je to horší a horší a já stárnu, takže na fošnu doma sedá prach... ale poprvý se zahulilo na sk8parku, takže rachot koleček se vrací s každym jointem.
to killer queen: tak tak to je ono Snb Forever znam nekolik vyhod SNB mas to pridelany k noham napevno, a kdyz tam posles neco lavou dolu a nevychytas to tak neskoncis na 3 mesicce v nemocnici ale das si speka a jedes znova (to se ti nikde jinde nez na snehu nepovede) taky sem se uz parkrat poradne zrakvil (nejaky ty nalomeny klicni kost lokty a prsty a zaprsti ani nepocitam) ale to k tomu patri a uz se tesim zase na zimu
Jo jinak skejt sem skousel ale je to zasrane tezky a bolestivy nic pro me
Radeji kolo ale ty dva co tu o kole mluvily ty fakt nechapu vubec nerozumim co psali ja zeru adrenalinovy zalezitosti takze takovy to malicky kolo jak s nim nekde poskakujes na miste na namesti to me nebere
poradnyho horaka celopero a downhill to sou potom masakry kudla v ocich a zajima te jediny nepotkat strom ale da se na tom solidne pojezdit i streetek ale my si davame takovy veci jako ze treba predjizdime auta z kopce v 40km/h na zadnim 5 lidi za sebou a tak moc neresime takovy ty triky jak ste se tu o nich bavily my jezdime jen tam kde se mozes zmrzacit a kde je videt adrenalin
Jestli znate praded (tim myslim chlapy z prahy) tak od vysilaca lesem az na hvezdu (tj asi 15km z brutalniho kopca samej strom) za 8min 36sec. hehe a to sem byl az v te horsi pulce znam borce ty snad jedou se zavrenyma ocima kdyz je vidis nechapes
Tak se mejte a jezdete na skejtu nebo ne cemkolivv jinym at to ma uroven u nas stoji sk8 za velky kulovy tak resime vseci snb a moutin bike
to Dlabi: Nevim,nevim...Kdyz na skejtu vyskocis a v hlave ti bleskne ze to nevratis,jednoduse to prkno odkopnes a odbehnes to.To na snb moc dobre nejde Ale oba tyhle sporty jsou fajn...
jo sak ja sem zeskocil ze zabradli lavou na schody a od te doby na to nestoupnu to nakole jsou horsi pady ale nepadas x krat denne na tom kole prece jenom des jen do toho o cem vis ze to das, ale to je zase naopak u tebe das mi sk8 a rozbiju se, no a ja bych te posadil na to moje kolecko na nejakem kopecku... nevim nevim
Kazdopadne na skejt se rad kouknu kdyz to nekomu jde
AR DLABI