Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cely zivot vacsiny ludi je stereotyp,do skoly alebo do roboty vstavame o tej istej dobe,ideme tam tou istou cestou,spavame v tej istej posteli,jedavame tie iste jedla a pod.... hulenie sa pochopytelne stane stereotypom ak ho zaradime do programu svojho dna,na druhej strane niektore stereotypy cloveka neodradia ani ich monotonnostou,napr. ked sme hladny tesime sa na obed,ktory je tiez stereotypom...
ak prestaneme skusat nove veci mozme hovorit o pravom stereotype
je to stereotyp a ještě navíc pěkně návykový, takže není od věci to na pár dní přerušit. Mám s tím dobré zkušenosti a zrovna už pátý den pauzuji. Je to úleva, mít zase chvíli čistou mysl.
Pa6i: právě naopak, chce to stále zkoušet něco nového aby člověk jenom stereotypně nehulil. Třeba jízdu na vodních lyžích a pod. Asi jsi to myslel jinak, ale chtěl jsem jenom naznačit, že jsou tu i jiné věci ke zkoušení než jenom dorgy. Ono totiž obecně jenom fetovat je dost stereotyp.
heheheeee omni uplne nas vidim na vsech prazskych lavickach hehe, a po roce cumeni se zvedne , da jointa a hmmmm, chtelo by to nakou akci, musim neco vymyslet a zase si sedne joj
všechno je stereotyp, ale záleží jak se k němu postavíš buď pozitivně a ve všem si najdeš něco, co je pořád jiné a příjemné anebo tě za chvíli nebude bavit nic, protože je vše příliš stereotypní
Pan profesor Patočka někde psal, že v životě člověka i "obce" zaujímá hlavní postavení lopota a pachtění se za chlebem (nebo čím) vezdejším, život svázanej zákonama a zásadama, kterýmu pak jednou za čas nastává po všeobecný domluvě jako protipól orgiastický (nebo jak se to píše) období, kdy si lidi nasaděj masky a můžou si dělat skoro co chtěj. Může to být masopust, fesťák, (válka,) divošský oslavy, cokoli. A tyhle události jsou většinou spojený s konzumací drog, často "posvátných", tj. vyčleněných pro konkrétní příležitost.
A tady vede hranice - prvních pár piv, prvních pár (set) špeků, první cígo nebo prvních pár lajniček znamená vytržení, extatickej stav, svátek. Jakmile se droga stane součástí stereotypu, kouzlo pomine a je to pak sprostej konzum, proti kterýmu já osobně nic nemám, ale zrovna u hulení mi to přijde jako velká škoda. Ale nenadělám nic, je to asi přirozenej vývoj.