Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jasně díky.. a takže pokud dobře rozumím, takže ta moučka je jako hnojivo??
Jakože o tom slyším teď poprvé! Tak aspoň něco novýho..
A kde se dá sehnat??
Původní příspěvek od Protest jo jasně díky.. a takže pokud dobře rozumím, takže ta moučka je jako hnojivo??
Jakože o tom slyším teď poprvé! Tak aspoň něco novýho..
A kde se dá sehnat??
Díky za odpovědi.....
Kdyby sis pořádně přečetl thread v odkazu, tak bys zjistil že v 3.příspěvku píše Colek :
citace:
Původní příspěvek od Colek Zjistil sem, ze kostni moucka se da poridit v OBI nebo tak njak v takovej plastovej kyblickach. Ta krevni stale netusim / mozna si udelat vlastni
kostni moučka sa získava drtením kostí zvierat....je bohatá na fosfor preto sa hodí na obdobie kvetu....neviem vsak ako dlho sa rozkladaju ziviny z nej....kupit by sa mala dat v kazdom dobrom záhradníctve.
Jo jasný, už to chápu! Díky i za upřesnění, kde to koupit, ale stejnak na to seru....
Teď nevím kdo, ale někdo psal, že tu moučku, už nikdy na kytky nedá.. tak nevím nevím...
Za malou chviličku půjdu na pole.... snad donesu sebou i fotky...
Návštěva je IMHO nutná, pže dva dny nepršelo a po tom, co kytky měli vody až nadbytek, tak sou teď asi už trošku bez vody. Tak to musím skočit zalít...
Pěstu zdar...
edit: jo teď jsem si ještě vzpomněl takovou důležitou informaci: Kytky sou ze semínek
Na to jsem zapomněl vám to říct..
prosím o smazání OT příspěvků..
Myšleno tak, že kdo tady má OTéčko, tak ho prosím smažte.. díky.. já jsem tak již učinil!
Info about flowers:
Ke kytkám se chystám asi dnes... snad seženu i foťáček a dodám i photos...
Doufám, že povyrostly pořádně.. teď jsem tam 5 dnů nebyl.. tak jsem docela zvědavej a natěšenej, jak to tam bude vypadat po zahnojení guanem!!!
edit: z důvodu nepěkného až hnusného počasí sem na kytky nešel....
takže až na to bude počasí.... tak hodím update...
Jak je vidět, guano zapracovalo a paličky se začínají objevovat... Teď jsem tomu hodil ještě hnojku CERERIT...
aby se to konečně vybudilo a udělalo to pořádnej masakr!
to Mr.Palice... tak to vůbec nevím..
podle mě, ten kámoš, kterej to pěstoval ani na začátku nevěděl, že je to fialka! Prostě se to z toho nějak vyklubalo!
Zdravím nesu fotky ještě horké čerstvě vytažené z foťáku: čas focení: 20:00-20:30 takže předem se omlouvám, za kvalitu fotek..v té tmě sem byl rád, že jsem vyfotil aspoň něco!
Řekl bych, že snad není třeba ani popisu.. možná ho později doplním, ale teď se mi moc nechce!