Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze dneska jsme dosli ke konci 5. tydne kvetu. Myslite ze uz mam ostrihat vetsinu listovi, nebo jeste pockat?pocitam ze jeste tejden budu hnojit bloom a micro a potom dva tejdny poradne flushing. Pachac funguje vyborne.
Kdybyto tady nekdo sledoval tak posilam pro zajimavost par fotek, omlouvam se za kvalituvim zejeto hrozny ale fotak mam pujcenej a vic z toho nedostanu...
+jeste sem ted vyfotil jednu peknou palicku z myho balkonu -noname ale vypada a voni fakt pekne,myslim ze by bylo zbytecny zakladat novej thread tak to dam sem........
Pravidelnej víkendovej update..konec 6. týdne květu..Sklizeň je plánovaná přibližně za 14 dní.Dnes naposled dám holkám nažrat apoté proběhne 14denní flushing.První serie fotek je ze skříňky apotom něco málo z balkónu.
1-3 fotka - pohled do skrine
4,5 fotka - fourplay
6,7 fotka - ice
8. fotka - chronic
Původní příspěvek od Index takze do konce mne zbyva asi 12+- dni.....myslite si ze ma jeste cenu pokoupit final?nebo znate nejakou levnejsi nahrazku..?
takze dnes jsem se rozhodl balkonovou kyti zcela "vykouopat" abych z ni smysl zbytky agrionu delat, kterej sem byl nucenej aplikovat asi 2-3 tyden kvet..tuhle metodu zde nakou snark, takze to nejni muj vymysl.Myslim zeto bude fungovat protoze voda ktera zbylo po koupani po kytce cista zrovna nebyla...
Takze obrazky jsou v poradi- voda po koupani,suseni, kyti zabalena pred koupani, koupani
Konec 7.tydne kvetu...Paldy se za poslední tejden pěkně nafoukly ale příjde mi, že sou ještě dost nezralý, takže je možný že je nechám dýl jak 8 tejdnů na květu.Pryskyřice se na slunci krásně třpytí a už zalejvám jenom čistou odstatou vodou. Ripen ani FS jsem nepouzil, mozna priste to zkusim. Přes noc mi kytí "zasmraděj" celej pokoj takže ráno si přijdu jak když spim ve skříni
1-2 fotka - nehezci palice ice
3-4 fotka - fotky celku
5 fotka - ice při sodíku
6 fotka - korenovej bal kterej se vytvoirl okoro koliku Blumat
7 fotka - chornic - maly palice ale neuveritelně tvrdý(je v menším květináčku než ostatní)
8-fourplay a její stín
Takže od zítřka si dáme dva dny tmy. V pondělí bylo poslední zalití čistou vodou aby vše před kosou bylo pořádně proschlý..chronic se zdá být zrály ažaž ice docela taky, jen fourplay mi dělá starosti...
tak abych to tu trochu ozivil tak rozjizdim tipovaci soutez kolik si kdo myslite kolik toho bude...presne za 14 dni napisu vysledek a kdo bude nejblize, tak ode me dostane K+