Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem chtěl jenom u kázat že to de aji levnejc a rosteto není to až zas taková věda. Musí tomu sice člověk věnovat nakou tu práci ale jinak to roste skoro samo.
Pro War: -Až se vyskytne nějaká za rozumnou cenu určitě do ní pudu
- Rostlinky sou vysoký něco přes třicet centimetrů
- Teplota je tam od 26-29 stupňů
- Vlhkost je mi neznámá pač ji nemam čim změřit
Už to roste !!!!! If you don´t life for something, you´ll die for nothing!!!!!
jgj
ja by som ti radil na tu 150 ten priesto prehradit lebo to je priestor na 600 zbytocne sa ti tam straca svetlo
a lampu jasne ze nizsie 150 az tak velmi nehreje
pre teba asi na zaciatok by stacilo OBM a WUXAL
a uplne najednoduchsie by bolo si nazbierat svoje skusenosti a info a k tomu ti pomoze HLADANIE a FAQ
Tak sou tady fota teda spiš jedno co sem sliboval pač to mám ke kytkám daleko tak to není jednoduchý furt fotit a jesště když se vybijou baterky jako dneska mně no ale aspon neco doufam že de rozpoznat nějaká změna
Tak teda konečně pořádný fotky!!!! No asi toho moc nebude ale zato to vypadá docela dobře!!! Kytky maj tak 50den květu sehnal sem si final solution takže už sem ho rovnou nasadil
Vimže je trochu pozdě ale dneska sem našel kus leskliho plechu v jedné stará bedně od počítače byl takovej pěkně lesklej tak mně napadlo z něj udělat stínitko práce mi trvala zhruba tak 20minut plus připájení oček na přichicení k nejakýmu řetázku nebo tak něco !!!!! Takže jenom tak pro zajimavost tady je fotka
Hej ty voe mám docela problém a to sice že sou strašný rozdíli v zralosti kytek dvě vypadají že už sou zralí ale ostatní se akorat furt zvětšujou a tim myslim jako že by se znova dostali do růstu u některech z vršku rostou listy jenom po jednom jako myslim že na jednom listu není pět ale roste jenom jedna čepel a sou na vrchlku paličky strašně řidký a uzký jestli někdo víte co stim je tak prosim poradte předem dik !!!
Ale notak, nedelej z komara hovado a nebreč.. Esi se ti zatim zdaji zrale jen dve, tak tam vklidu dal lej ten Final a pockej si, urcite se to nejak srovna.. Obcas se stane, ze se palka navrchu trochu vytahne, nekeri to zastipnou, jini nevidi duvod, proc by to tam nemohlo zustat.. A k listum- esli sis vsiml, ne vsechny konopne listy byvaji zrovna peticipe, u palic to plati xnasob..
No nic takže dneska nastal osudný den a kytičky šli pod kudlu zatim to není suchý ale jen tak sem to zvážil a bylo toho asi 200g mokrýho takže počítam tak s 50g nanejvějš fotky přidám po sléze !!!