Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sundacův 400w.mrazáček:)stavba,hotovo.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Děkujeme za vyčerpávající text o shivě.Já už jsem tento model jednou jel,ale udělal jsem jednu kravinu a sice jsem si zde na groweru našel nějaké psaní o tom,jak šlechtit kytku po sklizení-no a nějak jsem to špatně pochopil a celou ji zkurvil takovím stylem,že to šlo sotva kouřitTakže vím hovno jak to fachá.....Ale teď už jsem trochu chtřejší a vím jak na ni

Zatím to vypadá na shivu(týpek se kterým jsem tady včera ráno pohuloval,tak se také kloní k té shivě),ale ještě počkáme do půlnoci

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Old Post 13-08-2006 v 17:41 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

shiva shanti II sensi seeds Příspěvek č. 18

http://www.sensiseeds.com/shivashantiii/1p227.html

ssII má všechny kvality původní ss s méně pronikavým „česnekovým“ aroma. Středně silná indica - hybrid zůstává nízká a kompaktní, plodí velké, hutné palice s lehčím aroma než SS1, jemná marihuana se skunkovou chutí a pocitem příjemné relaxace těla. Tento hybrid (4-way křížený) není tak snadný na pěstování jako původní SS1, ale stále dává velké množství velmi kvalitních palic plných pryskyřice. Květ 45-55 dní.
Původ: Shiva Shanti II (Sensi) Garlic Bud X Skunk X Afghani

to určitě znáš, moje zkušenosti ss2 od sensi - outdoor/velkej výnos,hutný palice, vzhled a zhulenost mostly indica, ale spíše slabší -"celodenní" hulení. no uvidíme, co z toho bude pod lampou.
jinak bych byl spíš pro skunk1, ale nejspíš pozdě
ať se daří!

blade

Old Post 14-08-2006 v 13:52 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Takl jsem tu "anketu"trochu prodloužil páč návrhů moc nepadlo,škoda.
Ale i tak se sešlo několik názorů a upřím říkám,že jsem vzal všechny návrhy n potaz!!Tudíž všem děkuji a jak je již vcelku jasné,rozhodl jsem se k té Shivě.Mám s ní také ne zrovna dobré skušenosti,ale možná proto mě to láká ji rozjet a královsky jí to na nandat
Takže aby jsme nelenily,pokládám papírové kapesníky,3 semínka,znova papírové kapesníky a zaliju vodou.....Teď nezbívá čekat co se z toho vyklube.
Přemýšlej jsem jak tu shivu ukočírovat v rozumných mezích(přeci jenom prostoru nebude mnoho).Takže pojedu z řízků,které by neměli být tak "výkoné"jako jejich matky ze semen.

Tímto se pro dnešek loučím-Sundance

Outdoor 04,05

Naposledy upravil sundance 26-08-2006 v 21:39 PM

Old Post 20-08-2006 v 11:24 AM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak už se to pomalu začíná klubatZasadil jsem 3 semínka,zatím naklíčily pouze 2,jsem zvědav na to třetí.....

Outdoor 04,05

Old Post 26-08-2006 v 11:31 AM
Maarius
Stálý Člen

Karma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Sundance, v první řadě ti skládám můj obdiv, je vidět že rád experimentuješ. Hned v druhé řadě bych se na tebe chtěl obrátit s prosbičkou jestli bys nemohl trochu popsat ten "homemade" pachvoej filtr,je to úžasnej nápad. Vzhledem k tomu že mám kytku v 55. dnu květu a je cítit pomalu až na ulici,jelikož to mám ve sklepě a jde to oknem hned ke vchodu z domu,tak bych to rád upotřebil,mám tam sice slabší větrák,ale ten jsem stejně chtěl měnit,tak mi je jedno jestli tam dám silnější na aby to profouklo ty hmoty co tam budou. Předem díky. rozhodně k+.

Old Post 26-08-2006 v 12:29 PM
Maarius je offline   Profil uživatele Maarius   Find more posts by Maarius   Foto galerie člena Maarius   Click here to Send Maarius a Private Message   Add Maarius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás