Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W - 36kytek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
benoa
Stálý Člen

Karma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

pár aktuálních fotek. Mám tam trochu vysokou teplotu. Nevíte co by to mohlo mít za následky?

Old Post 29-07-2006 v 12:44 PM
benoa je offline   Profil uživatele benoa   Find more posts by benoa   Foto galerie člena benoa   Click here to Send benoa a Private Message   Add benoa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Karma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

vzniká mi doufám malý problém s listama.

Poraďte prosím čím to může být?

Old Post 31-07-2006 v 12:42 PM
benoa je offline   Profil uživatele benoa   Find more posts by benoa   Foto galerie člena benoa   Click here to Send benoa a Private Message   Add benoa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

několik nejnovějších fotek celku

Old Post 31-07-2006 v 12:46 PM
sting
Stálý Člen

Karma uživatele sting - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

tak to netusim ...hnojis je??

Jedeme dál.....!!!!

Old Post 31-07-2006 v 13:42 PM
sting je offline   Profil uživatele sting   Find more posts by sting   Foto galerie člena sting   Click here to Send sting a Private Message   Add sting to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

krmím je hnojivem Bio bizz přesně podle návodu a snižuji PH na cca 6.
To hnojivo smrdí jak nějaký slepičáky nebo něco podobnýho.

Old Post 31-07-2006 v 14:45 PM
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

To s těma listama mám uplně to samí,ale fakt do puntíku,Já jsem se toho zbavil ani nevím jak,ale koupil jsem hořkou sůl tu jsem aplikoval jako postřik na listy 2-3x do týdne,potom jsem začal upravovat ph na žlutou(kolem 6) a méně zalívat(dřív jsem tam lil vodu jako prase)....trvalo to tak týden,možná něco málo přez a pohodaPřehnojený by to být nemuselo.

Old Post 01-08-2006 v 11:12 AM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Tipuju, ze to bude nejakym nedostatkem stopovych prvku...ten BioBizz je ceklovy hnojivo na vsechno? A jakou mas teplotu u vrcholku?

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 02-08-2006 v 15:11 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

u vrcholků mám i 35, ale není to na všech, jenom na některých a různě daleko od lamp.
BioBizz si myslím, že je snad ceklovy hnojivo.

Old Post 02-08-2006 v 19:28 PM
_SOT_
Stálý Člen

Karma uživatele _SOT_ - 83% PěstitelskáKarma uživatele _SOT_ - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

benou:-mam stejny problem na par kitkach-myslim ze je problem ve vlhkosti-kolik ji mas?

Old Post 03-08-2006 v 00:28 AM
_SOT_ je offline   Profil uživatele _SOT_   Find more posts by _SOT_   Foto galerie člena _SOT_   Click here to Send _SOT_ a Private Message   Add _SOT_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

vlhkost byla strašně malá, ani vlhkoměr nechtěl nic ukazovat, takže asi kolem 24% a možná níž. Teď jsem začal pod kytí rozlévat do misek vodu a je vyšší.

Old Post 03-08-2006 v 08:12 AM
_SOT_
Stálý Člen

Karma uživatele _SOT_ - 83% PěstitelskáKarma uživatele _SOT_ - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

24?je to silene malo-kdyz mas ted prepnuty na kvet tak der vlhkost kolem 50-65%.65 je to idialni-od takovy vlhkosti listy zacinaji schnout

Old Post 03-08-2006 v 13:12 PM
_SOT_ je offline   Profil uživatele _SOT_   Find more posts by _SOT_   Foto galerie člena _SOT_   Click here to Send _SOT_ a Private Message   Add _SOT_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

nějaké aktuální foto.
Obrátil jsem odtahovej větrák, takže teď přitahuje studenej vzduch a teplota je cca 26°C, vhkost cca 55%.
Jen mě trápí že ještě nezačaly kvést.

Old Post 04-08-2006 v 14:51 PM
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Jooo,tak to už je slušnej green-kytky jsou zdravé a prostoru maj taky akorát.
Co se týče toho že ještě nekvetou,tak se nediv,oni se rozjedou až o něco déle,teď je na ně zatím brzo-jestli počítám dobře jsou na květu cca 18dní (?).

Old Post 04-08-2006 v 16:31 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

26.7. jsem zjistil že jsem asi jel na 24hod světlo, prostě jsem přepnul přepinač na stálé svícení a né na časovač.
Tak vlastně od 26.7. svítím 12/12

Old Post 04-08-2006 v 22:14 PM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

bylo nutno kytí rozhodit ještě na jeden metr, takže teď na ně svítí tři 400W a jsou přibližně na třech metrech čtverečních.

Ten poslední metr jsem na zkoušku naohybal, aby nebyl tak vysokej. Prostě jsem celý kytky vzal a ohnul dolů a přivázal,aby se nevrátily zpět

Old Post 06-10-2006 v 11:13 AM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

a nyní pár fotek ze začátku květu

Old Post 06-10-2006 v 11:18 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás