Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To s těma listama mám uplně to samí,ale fakt do puntíku,Já jsem se toho zbavil ani nevím jak,ale koupil jsem hořkou sůl tu jsem aplikoval jako postřik na listy 2-3x do týdne,potom jsem začal upravovat ph na žlutou(kolem 6) a méně zalívat(dřív jsem tam lil vodu jako prase)....trvalo to tak týden,možná něco málo přez a pohodaPřehnojený by to být nemuselo.
vlhkost byla strašně malá, ani vlhkoměr nechtěl nic ukazovat, takže asi kolem 24% a možná níž. Teď jsem začal pod kytí rozlévat do misek vodu a je vyšší.
nějaké aktuální foto.
Obrátil jsem odtahovej větrák, takže teď přitahuje studenej vzduch a teplota je cca 26°C, vhkost cca 55%.
Jen mě trápí že ještě nezačaly kvést.
Jooo,tak to už je slušnej green-kytky jsou zdravé a prostoru maj taky akorát.
Co se týče toho že ještě nekvetou,tak se nediv,oni se rozjedou až o něco déle,teď je na ně zatím brzo-jestli počítám dobře jsou na květu cca 18dní (?).