Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DrAkGoN Dnes jsem si koupil k AH ještě "KRISTALON plod a květ"...
LOL
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Hae, pokud mas nakoupeny AH, tak ten kristalon uzivej takle: po 20-30gramech ho vysip do zachodu, ae bacha, pri vetsich davkach by ti mohl rozleptat misu.. Pokud nechces pouzivat profi-hobby hnojky z growshopu, tak si zahledej a najdes urcite lepsi zradlo(napr. wuxal&obm-pro rust&qet)..
No a pokud ses fak odvazney- zkus to, zatim sem to nikde nevidel, a mozna prekvapis. Ale do hydra bych ho redil opatrne, promeril bych Ec,je to totiz mrcha chemicka(AHahaha asi stejny). Ja ho teda nepouzivam ani na pokojovy kytky, hrozne to zasoluje kvetinace..
jestli máš koupený AHčka, tak už nic neřeš, to jsou hnojky spešl pro hydroponii..
by mě zajímalo, kdes vyčet, že Krystalonem se dá hnojit..
maximálně se dá použít K. na růst, obsahuje dost dusíku, ale plod & květ v žádnym případě..
AHčka budou v pohodě..
Qjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdravim, tak zaprvý klasika, jako, že je ten tvůj growroom je fakt nářez
Ohledně těch hnojek, ten návod do hajzlu bych hned aplikoval , AH jsou hodně vpoho hnojky, tak nevim proč si to řešil..
A ohledně tý ventilace: Máš v úmylsu hnát do roomu nějakej studenej vzduch?? Jestli ne tak bych dal obě uliti na odtah a fólii na stropě bych dal pryč!(stejně se od stropu odráží minimum světla)Protože jestli tam máš 32°C po pár hodinách svícení tak to bude ještě horší a měl by si s tim něco dělat. I když je fakt, že ti skrz tu díru bude do roomu lítat hodně hmyzáků
Drzim palce - mrzi to s tou vybojkou,ale jsem zvedav na tu nemku.Stalo se neco s kyti kdyz se ti to vysrazelo?Projevilo se to nejakym zpusobem na rostlinkach?Mas to jinak dobre vykoumany tak zlom vaz.
Netrap se nad tim co nemas , nybrz bud stasten z toho co mas!!!
predem uprimnou soustrast
Jinak jak pises ,ze si chces koupit nove seminka a pak z nich delat matkarnu rozhodne bych nepouzival feminizovane pac ty musis vyselektovat ty nejlepsi tak kup normos semena a pak znih vyber ty nej samice
drzim palce