Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestedman: z téhle strany je to taky pohled, program má ovšem strana zajímavý...
delaing: zdanit , omezit(licence?) a je to!
indoor, že není přirodní produkt?? v čem?? nahrazením zdroje světla a větru se ganja tox
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
no tak ta reakce ve fóru strany mi moc logická nepřjde...asi to s tou kompetentností téhle strany nebude takové, jak mi přišlo na 1. pohled...přečtěte sami!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ja bych urcite nevolil politickou stranu jenom proto ze by chteli legalizvat. urcite je v tomhle state vic veci na reseni nez to abych si mohl vypestovat par kytek. to muzu stejne i bez povoleni
"Ten, kdo nezkusil účinky THC, ten neví o konopí skoro nic a nemá cenu mu vysvětlovat, že konopí má neskonalý přínos pro celé lidstvo."
-Tahle věta je naprostou mystifikací, která v historii propagandy nemá obdoby.
Vzhledem k podstatě politiky je pro mě tahle otázky naprosto irelevantní. Volili by ste Sládkovy neofašisty, kdyby legalizovali marihuanu? Politika je otázkou přerozdělování bohatství a snahy o vyrovnání se s vedlejšími účinky civilizace, nikoliv marihuany. A sledovat své zájmy v takové otázce je čistě sobecká, dětská snaha o obhájení vlastní "hračky". Pasivně podporuji legalizaci, marihuana mi nevadí ale nikdy v životě bych nevolil Unii Svobody jen proto, že to je "legal". Já volím komunisty. Klidně si na mě nalepte placku "odpad", vysmějte se mi. Já se za svůj odpor nestydím, stejně jako za své názory.
Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.