Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Politická strana, která podoří pěstování konopí v ČR
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2

Jak by jsi chtěl osobně podpořit?
This poll is closed.
Poslal bych podpis k založení strany a volil bych ji 14 41.18%
Poslal bych podpis k založení strany 0 0%
Volil bych stanu 10 29.41%
Podpořil bych stranu vlastním přičiněním 2 5.88%
Podpořil bych jinou stranu 4 11.76%
Je mi to jedno 1 2.94%
Nechtěl bych to jakkoliv podpořit 3 8.82%
Total: 33 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jestedman: z téhle strany je to taky pohled, program má ovšem strana zajímavý...
delaing: zdanit , omezit(licence?) a je to!
indoor, že není přirodní produkt?? v čem?? nahrazením zdroje světla a větru se ganja tox

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 19-07-2006 v 17:01 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vashek
Nový Člen

Karma uživatele Vashek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Na něco jsem už odpověděl na fóru a zbytek doplním co nejdřív, každopádně pěkné reakce :-)

www.politickastranaceska.cz/forum

Vas hek

Old Post 20-07-2006 v 20:22 PM
Vashek je offline   Profil uživatele Vashek   Find more posts by Vashek   Foto galerie člena Vashek   Click here to Send Vashek a Private Message   Add Vashek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Vashek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

no tak ta reakce ve fóru strany mi moc logická nepřjde...asi to s tou kompetentností téhle strany nebude takové, jak mi přišlo na 1. pohled...přečtěte sami!

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 21-07-2006 v 16:01 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chlastjesvine
Nový Člen

Karma uživatele chlastjesvine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ja bych urcite nevolil politickou stranu jenom proto ze by chteli legalizvat. urcite je v tomhle state vic veci na reseni nez to abych si mohl vypestovat par kytek. to muzu stejne i bez povoleni

Old Post 22-07-2006 v 11:26 AM
chlastjesvine je offline   Profil uživatele chlastjesvine   Find more posts by chlastjesvine   Foto galerie člena chlastjesvine   Click here to Send chlastjesvine a Private Message   Add chlastjesvine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HCLivess
Nový Člen

Karma uživatele HCLivess - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

"Ten, kdo nezkusil účinky THC, ten neví o konopí skoro nic a nemá cenu mu vysvětlovat, že konopí má neskonalý přínos pro celé lidstvo."

-Tahle věta je naprostou mystifikací, která v historii propagandy nemá obdoby.

Vzhledem k podstatě politiky je pro mě tahle otázky naprosto irelevantní. Volili by ste Sládkovy neofašisty, kdyby legalizovali marihuanu? Politika je otázkou přerozdělování bohatství a snahy o vyrovnání se s vedlejšími účinky civilizace, nikoliv marihuany. A sledovat své zájmy v takové otázce je čistě sobecká, dětská snaha o obhájení vlastní "hračky". Pasivně podporuji legalizaci, marihuana mi nevadí ale nikdy v životě bych nevolil Unii Svobody jen proto, že to je "legal". Já volím komunisty. Klidně si na mě nalepte placku "odpad", vysmějte se mi. Já se za svůj odpor nestydím, stejně jako za své názory.

Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.

Old Post 28-08-2006 v 03:34 AM
HCLivess je offline   Profil uživatele HCLivess   Find more posts by HCLivess   Foto galerie člena HCLivess   Click here to Send HCLivess a Private Message   Add HCLivess to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HCLivess! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás