Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehehe Nazdar vy kluci jedni usati....copak se tu hadate co?...o tom ze ta stranka chce doladit...no mozna i trochu vic preladit neni pochyb....snaha se ceni,ale opravdu je lepe dat dohromady vic kvalitnejsich informaci a ne chtit hned buhvijaky obdiv.To co je tam napsano zni tak nejak narychlo a neodborne........napriklad kdyz jsem si precetl v odkazu o vareni konopi ty prvni tri recepty tak me jimala hruza....treba O mliku....jak pry vyvarit velke mnozstvi palic v 1,5l mlika....a pak jen pij a pij.....paneboze....tohle jestli zkusi 16-tilety zacatecnik....modlim se uz dnes....
Takze zajtra by mala byt stranka updatnuta, vyzorovo...
Pozri te sa a popripade okomentujte, nech viem ci mam nieco vylepsovat alebo uplne prerobit atd...
No dalej by som potreboval nejakych par infosiek o hydropnii, nejake uz mam, ale este by sa ich par zislo, popripade ak mate nejaky navod, ktory by sa mi tam hodil pod prestovanie - indoor. ( cannabis_list@hotmail.com )
Od středy zřejmě zas na klasické adrese www-grower-cz; sorry, chtěl jsem sem šoupnout link, ale ten konferenční manažer je tak geniální, že to automaticky přeloží na tu IP adresu.
[Edited by Aaron Lightner on 03-02-2002 at 09:58 PM]
No konecne som daco porobil,s vyzorom a grafikov,este to neni vsetko ale aspon ten zaciatok,este tam planujem vela pridat a vylepsit.
No ked budem mat viac casu napisem tam to pestovanie a teraz nikedy sa tam chystam hodit clanok o rastafariatov,takze do konca tohoto tyzdna by tam malo daco nove zase byt,vsak sa pridite pozret a okomentovat....