Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NO nevím, pokaždé když jsem přidal AH hnojku(5l vody + hnojivo na poč. květu) tak druhý den ráno (nebo prostě po "noci" ) se vytáhly tak o 5cm ...teď jsem tam byl a vyrostly zase neskutečně
Už mají tak 70cm ... no vypadá to nadějně
Na mušky seru, kupím mucholapku a jebat, stejně jsou kytky tak zdravé, že to vůbec neregistrujou.
Akorát to po celých sklepech mrtě voní :-) ...a zatím jen zrdavou vůni zeleně ...snad sousedi nepoznají až to pokvete
1.foto: vcelku žlutý pohled na celý box
2.foto: tady je vidět krásně rozmazaně, jak to vypadá po FIM ... 4 vrcholky
3.foto tohle je největší prasopes ... úplně mě mrazí z těch vnitřků ... jsou úplně takové do fialové-tmavi :-) a už jsou v nich krystalky ... škoda, že s tím heblem neumím fotit...
4.foto: tohle je krasaveček ... a za ním kouká malej brácha
5.foto: pokropená buš před odchodem ... save the forest :-D
Tak už se pomalu vyjevují samičky ... ta největší kytka bude asi tutově samice, neb už má pestíky ... maličké, ale přeci ...
Dám tu poslední foto, protože kámoš asi bude chtít vrátit foťák, takže budu bez něj ... ale aspoň uvidíte kytky až v plném květu
Přepínat to na těch 20cm byl dobrý tah ...teď je lampa úplně nahoře a kytky jsou těsně pod ní .. .takže ...
Foto asi a ni nemá cenu, vypadá to jak na poslední, akorát je to větší ...už aby to začlo tvořit krystalky a pálky
Hm hm ... lampa svítila, kytky pod ní furt rostou, první náznaky chloupků tam jsou, tak u tří kytek rozhodně, ale že by to bylo nějaké prokvetlé se říct nedá ... jestli tam nejde světlo, ale to by se nezrobily ani ty první pestíky ...no uvidíme ... už tam peru jen AH-bloom+AH-micro a na AH-grow mrdám ...tak si říkám, že jsem měl přepnout hned po vyklíčení :-D
Neb teď mají tak 80-100cm ..a to jsem je přepínal na 20číslech ..a stonek NÁDHERNĚ voní, když po něm přejedu prsty a očuchnu ..uáá :-P
Na mušky seru, to nemá cenu . .. stejně jsou kytky silné jak prase, nejlepší kytka má stonek tlustý jak palec, to bude pilka jak vyšitá
Ještě nahodím dotaz ... kolik tak mám lejt vody ? Leju obden 5L, nicméně možná začnu lejt víc, strašně chlastaj ... taky uvidíme
Teď jsem si přečetl příspěvek KUŤASe, že z toho 100g nebude a musím oponovat, že z toho bude víc jak 100g ... z těch 20cm při kterých jsem to přepínal je teď metr u jedné a tak 80-90 u zbytku ... tož full house
A minmálně 4 samičky (z 8) ...zbytek se zatím neprojevil ... kua už chcu pálky :-D
Quilp: nevím co myslíš tou listózou, ale už teď nejmenší kytka je u lampy, tož nevím no ...ta nejvyšší je už skrčená u stropu, druhou půlku jsem ohnul pod lampu ...asi zrobím fotku ...
Ale je tam pekelné vedro a dusno, jak jsem tam dneska ohýbal a přivazoval stonky + probírání listů, tak jsem se kurefsky zapotil, h odinka jak v posilovně :-D
Vetsina mych krasavic ma asi 35-45cm. Ja vetsinu velkych listu na stopkach ostrihal. Na nekterych kytkach nejsou zadne , jen ty co lezou z "palicek", a z tech je vinikajici caras. Nekde jsem tu cetl, ze vystrihavani lisku zvysuje kompaktnost palic.
Na palky jeste vyckej, nektere mi zacaly poradne kvest az ted,t.j. 32/12. O to vestsi by mel byt viditelny narust hmoty az zacnou zrat