Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dude přesně tak ..
dřív či později hehe to budou mít všichni ..
totální kontrola ..
auta budou mít čipy ./snad někde v británii některý už maj nebo to testujou/ ..
každej pohyb zaznamenán ..
co sleduješ v televizi? víme..
tvuj komp? ano, sledujem..
nakonec ty
známe každej tvuj pohyb..
víme jak žiješ..
fuj, když jsem byl kyberpunk, přišlo mi to jako dobrej nápad...ale teďko pryč od toho...dost že mám většinu doby u sebe zapnutej mobil...ještě čip pod kůži
Určite nie,ako powedal PUNKie to ta potom maju uplne pod palcom.
Už teras sa tento sku... system neda nazvat demokraciou,tak čo by to
bolo potom ?
Zvlašt nevhodne to ye pre typkow ako su na growery
(to sú dobrý ludia,venujuci sa len svojim koničkom,ale podla zakona kriminalisti,fetaci a nebezpečne živli)
Ya s tím nesuhlasim,načo taky žiwot. . .
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
nechcu vam do toho kecat ale v dnesni dobe kdyz vas vlada bude chtit monitorovat tak nebude vyhazovat prachy za neco takovyho ale pouzije uz stavajici technologie. jinak me pobavi jak vzdycky nekdo kdo si stezuje na kontrolovani/moznost kontrolovani obcanu si na toto stezuje na internetu.... ja bych se neceho takovyho nebal...vic nez cehokoliv jinyho co tu uz davno je, spis si nechcu nechat cpat neco pod kuzi stacil me bohate piercing
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
virgill: proč jim tak usnadňovat práci, když odemknout nebo zapnout počítač je jednodušší než umotat brko.
No ať si každej dělá co chce, hlavně, když mě to nikdo nenutí
vood tak to nevim proc to lidi delaji asi kvuli machrovani "hele co mam..." ja v tom vidm treba rozdil oproti kreditni karte ktera je na tom stejne ze tohle vam aspon nikdo nepozorovane nevezme i kdyz si vzopminam na pripad ze se jeden anglicky dustojnik probudi a vidi ze mu jedna ponozka prebyva...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
virgill: souhlas, ale myslim, ze nase vlada mam sotva penize na to, aby sledovala toho, koho potrebuje nutne a cipy by ji urcite usnadnily a z efektivnily praci...jinak cipu bych se taky nebal, lidi si vzdy dovedou poradit a urcite by se objevily brzo zpusoby jak to obejit
Existují i tací, kteří si myslí, že můžeme žít bez rostlin. Takže problém, kterým se zabýváme je velice naléhavý. Dale Pendell, Pharmakopoeia
aaaa proboha nikdy nidky newr newr! proste ne skutecne jak z apokalipsy btw. taky se tam pise ze nakonci budou "nevoznackovany" az pobijou vsecky nepratele vzaty primo na nebe (nefim estli je to na tech strankach to vim jen tka mimo a presny zneni neznam )
Podle myho nazoru by implantovani RFID cipu znamenalo ztratu soukromi.. Z pocitu ze bych byl zameritelnej se mi jezej chlupy na zadech..
Ale trebas takovej kremikovej implantat do mozku.. O tom bych i premejslel. . o O (Pripojeni externiho pametovyho modulu, promitani "videa nerozeznatelnyho od reality" primo do mozku, ocni zoom, .....)
Nechápu, jak může někdo vůbec přemýšlet o takovýhle zhovadilý myšlence. Vždyť to je ztráta i toho posledního lidství, co v sobě ještě máme a že ho není mnoho. Myslím si, že tahle doba určitě jednou nastane a každý narozený dítě ho do sebe dostane už při narození, ale doufám, že se toho nedožiju. Kde potom bude můj vlastní názor, můj úsudek... ví někdo, jak to stoprocentně funguje?? jo, ví to ten, kdo to vyrobil... a myslíte, že si nenechá nějaký svoje zpětný vrátka, jak toho náádherně využít? už teď víme, že existují čipy, které ti dokáží řídit mysl a vnucovat názor - proto je pro mě nepochopitelný, proč tomu jít ještě vstříc a nechat si to zabudovat do svýho těla dobrovolně. Kolik už se objevilo lidí, kteří najednou z ničeho nic při rentgenu u doktora zjistí, že v sobě mají cosi, co tam nemá co dělat. Tak tyhle pokusy tady probíhaj přinejmenším dvacet let a je to čím dál tím víc prokoumanější a jde z toho jen hrůza!!! Jo, právě ta frekvence.... na základě čeho pracuje mozek?? frekvence... na základě čeho se tedy mohou řídit naše myšlenky?? FREKVENCE... pozměň mi frekvenci, pozměníš mi myšlení, náladu, cit..... myslíte, že je to skutečně bespečný? myslíte, že se toho snad nedá zneužít?? ... no pro mě nepochopitelná věc, proč si tuhle sračku nechat do sebe zabudovat!!!! Jsme lidi - máme omezený možnosti, který chceme překračovat pomocí supertechnologií... ale proč?? abychom ušetřili snad trochu času nebo energie? nejsem rozhodně proti vyvíjení nových věcí - elektronických či všelijakých, ale chtělo by to zauvažovat, kde jsou taky hranice, za který nejít a vkládání čipů do těla není jen za hranicí - je to nabourání podstaty člověka jako takového - spjatého s přírodou. Budeme si pak vůbec moct říct ještě lidi? .... jo nechte ze sebe udělat dobrovolnýho robota, to je fakt ten nejlepší nápad. Nechte si taky zrušit svoje jména a na čelo si vytetujte místo nich sériový číslo.
Zahoďte taky svoji lidskost, zahoďte zbytky svojí svobody a staňte se nástrojem systému.... systému, kterému nejde o váš blahobyt, ale o svou nadvládu nad vším, co je na této Zemi.
zike: lidství je ta přirozená věc, kterou máme každej v sobě vrozenou. Je to zbytek přírody v naší mysli, je to to co se nám snaží tohle vše co se děje kolem vzít. Je to schopnost rozumně přemýšlet - uvědomit si co bude mít jaké následky. Nevím, myslim že má každý svou definici lidství a tohle je ta moje...
Já jsem taky proti. Už se blíží čipová totalita! Já chci být svobodný a ne aby nějaký kreténi mohli monitorovat můj pohyb a co dělám, to už není svoboda. Stačí že musí mít čip tvuj pes. A kde je tvuj pes tak tam si pravděpodobně i ty... Já osobně sem proti takovejdlem postupům. Jednou to bude možná samozřejmnost. Narodí se dítě, dostane čip....atd. Já nikdy nikomu nedovolim aby mi někdo takovej čip implantoval...natož abych si ho nechal dát z vlastní vůle. Chápu že to může mít jistý výhody, ale za jakou cennu???