Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piskot O: Pri presazovani sem z duvodu zvyseni pH pridaval do hliny dolomitickej vapenec.. Drasliku by teoreticky mely mit dost. Navic pri nedostatku drasliku se myslim krouti spicky listu dolu.
Podle myho nazoru by nedostatek nemely mit niceho (viz pouzita hnojiva v 1. prispevku), spis mozna prebytek.. Nebo to bude problem s prijimanim nakejch latek. Potreboval bych presneji zmerit pH, ale neni cim. Pouzivam lakmusovy papirky, ale nepridou mi zrovna 3x presny..
Muze to byt taky prebytek hnojiva jak jsi rekl, pri prebytku Ca se spatne vstrebava zelezo a draslik, dneska jsem videl svoje kytky a maji presne co ty, asi jsem to prehnal se zasobnim hnojivem, doufam ze prezijou i tvoje i moje....
nazdar.mas to pěkný a myslim s tim slunecním zařením od 8 do 5 to není nejhorší mě na políčko svítí shruba stejně... kolik myslis ze by melo byt tak optimalní???jinak daval si kytickam nejaky hnojky?at se daří
Mr. Review: ukazalo se zhe to slunce na balkone uplne staci i kdyz se doba sviceni na kytky zkratila oproti strese o cca 3-4 hodiny. Kytky navic skoncily uplne v jinym byte, kde byly podminky este horsi.. Nekdy mozna napisu report: 30minut strachu aneb jak stehovat kytky mestskou hromadnou dopravou
Co se tyce hnojek sou napsany nahore.. (Alga grow,bloom + phyt-amin)
A nakonec predstavim svoji NoName kyticku, ktera roste vedle pocitace (cca metr od okna). Je kontinualne okusovana mym potkanem, prezila svilusky, housenky, pad opilyho kamarada.. Za svoji neznicitelnost si zde zaslouzi portret
To je ona
A tohle je muj potkan Stimpy (nepritel kytek c.1) To byl este mladouckej, ted uz je to starej kmet
Tak uz nadesel ten spravny cas.. Palicky Passionu me pri kazdym pohledu na ne skemraj o manikuru a o luxusni misto do prvni rady moji susarny. Dneska sem se rozhodl jejich prani vyhovet. Nastava doba hooodne dlouhyho suseni a fermentace.. Toto obdobi je pro me plice vzdy obzvlaste obtizne, ale letos to vydrzim a neuzdibnu ani kousicek
Po vice nez mesicni odmlce pridavam dalsich par fotecek.. Tentokrat to budou fota Orange Budu. Tu 7. fotku doporucuju zvetsit, moje oblibena
V dobe kdy pisu tenhle prispevek je uz pul kytky zhuleny a co k tomu dodat.. Chutna hezky Voni hezky V kolektivu je oblibeny a to je to hlavni
Spodni palicky sem se pokusil kontrolovane opylit, nebo jaxe to rekne slusne , ale pride mi ze ve vyssich patrech je pomalu vic semen nez na tech spodnich Tim vyvolenym genetickym materialem pro opyleni se stal obsah pytlicku s popiskem "Super Skunk alebo T44".. Tak se nechame prekvapit Za pyl moc dekuju. Jedna z vetvicek byla opylena modelem Sadhu, ale upad mi z ni popisny listecek. Mam svuj osobni typ kera to byla, ale.. njn proste sem to zbastlil Pristi rok se uvidi, co z toho bude.