Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Taky by me zajimalo kolik je tak bratrovi ale pokud by mu bylo tak kolem 14 tak by moc dobre vedel oc jde , protoze na zakladce uz decka hulej o sto sest. A to nerikam jen tak z domeni to rikam protoze nektery z nich znam. A uz me i parkrat zkourili.
hehe, sviho brata fakt neresim, on vi vo cem to je, kdyz neco nevi, tak mu to vysvetlim, a von pochopi...Asi dva roky vi ze hulim, kdyz mel ze zacatku naky keci ze to rekne matce, tak sem se pred nim zkouril a von videl ze s clovekem to nic moc nedela....Vy to dva roky, a rika ze za tu dobu sem se vubec nezmenil...
já mám ségru tak 13cca a nevim..myslim že lidi než to zkusí,mají hrozné představy.je to jako s chlastem.pamatuju se jak sem se poprvé ožral (neptejte se jak si to pamatuju,sám nevím) a víte co.prostě si řeknete "to bylo ono??"....takže nic moc neříkat,přecejenom začít hulit konstantně ve 13 je sebelikvidace.....nechám ji ať si na to příde pěkně sama.třeba dáme v budoucnu brčko....kdo ví......................
Nejlepší je mít starší sourozence jako mám já segru akorat někdy placne at aspon když někam jedem at nemam hubu dokořán a tak blbě se neřehtám.Jinak pohoda.Máte někdo sourozence a pálite snim špeky?Já se sestrou tak akorat na retko,ale špeka nechce jednou to zkusila a moc to nemusí.
Moje sestra je skoro o deset let starší než já, takže jí kouření nic moc neříká a i když si to zkusila (samosebou že se mnou), říká, že jí to nic nedalo. Nezakazuje mi to, prostě to jen nerada vidí...
Takže když k ségře na návštěvu, tak jedině s Visine...
Děkuji za všechno, nechám tomu vlnky... Jen budu na bratra víc dbát, sám hulit od řekněme si to otevřeně. Od dětství. A chci aby z bratra bylo něco víc než jen flákač bez respektu jako já !!