Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Sinuhet: Jsem si ho včera omilem stáhnul. A z bojí BASIC agličtinou jsem se nečapal
4 zájemci: K dostání na každém lepším torentu
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Původní příspěvek od Sinuhet Plus muzete hledat originalni cernobily film reefer madness. Ten je na rozdil od toho muzikalu minen vazne a tim je komictejsi. :-)
Jo a pro ti co to neviděli. Až do toho začnou tahat níbožetsví vypněte to
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Jo, filmek to byl hodne zajimavej i pro me, kterej jakykoliv muzikaly fakt nemusim... hodnotil bych 9/10...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
4 all: Jste mně namlsali, asi se na to kouknu znova
A ten oldschool si musíte vytorentovat
Magicroom vrací úder