Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko. Posílám další pokračování románu,kytky sou 20 dní přepnutý. Co dodat..Apollo se asi zbalznil, už ho tam jen tak zamotávam do jedny hroudy v horní části pletiva. Každý kytce sem chtěl vyhradit 1/4 místa napletivu, ale App. mi zcela zkřížil plány. Co dodta. roste to jak zvody, dál hnojim AH dle koncentrace. Ptejte se, napomínejte, upozorňujte :-) peace
Zdravíčko. Posílám další pokračování románu,kytky sou 20 dní přepnutý. Co dodat..Apollo se asi zbalznil, už ho tam jen tak zamotávam do jedny hroudy v horní části pletiva. Každý kytce sem chtěl vyhradit 1/4 místa napletivu, ale App. mi zcela zkřížil plány. Co dodta. roste to jak zvody, dál hnojim AH dle koncentrace. Ptejte se, napomínejte, upozorňujte :-) peace
Konec se nachýlil, setnu to. předtím ještě ale vyfotím tu změt kořenů. do kýblu sem dal čistou vodu v pátek večer. myslíte že bude takto krátký "flushing" stačit?už mám další várku řezů tak to chci poněkud zkrátit.jak dlouho ste měli čistou odstatou vodu bez hnojiv v kýblích vy?
Ak si dal FS,tak by malo stačiť 5 dní,v hydre je to trochu rýchlejšie,keďže môžeš vymeniť komplet vodu(pri substráte je to horšie).
btw,nič sa neoplatí uspechať