Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už si přidal další usporky?Ty warmwhite měj jenom na kwět,na růst dej coolwhite.Dá se pod tim vypěstovat pěknej bonsai,kterej i docela zkuřuje,ae nebývá toho moc.
to pletivo je tam z dôvodu výšky skrine - - - 50 cm
keby som dal pletivo preč, nezmestím rastlinku do skrine . . .
akurát prišiel kamarát s mobilom sonyericsson K750 i, tak som to odfotil . . .
no neviem kamo to mas fakt warm white usporky??????urcite????ako to vies????ja to mam tiez pod usporkami....uzskoro 20 dni ale trufam si povedat ze to je trosku ine.......si pisal ze chces 10G?podla mna-nemozne...to pletivo daj prec su ovela lepsie sposoby ako do malej skrinky napratat rastlinku....ohybaj,viaz proste musis si to vychitat
strašne dik za radu s tym pletivom, ale ajtak ho tam musím nechať, je to na dlho uvezovať ju znova, a to pletivo nijako neškodí . . .
dik za pochopenie . . .
zrušil som skriňu, rastlinku som dal za okno, keď bude foťák dám sem foto.
mam otazku, opelil som zopár palíc, keď prejdem znovu na rast čo sa stane s nedorastenými semenami?