Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny pratele a fandy pestovani konopi
takze tady je par fotecek mych rizecku z 8 dne rustu (ta velikost je rozdilna protoze kazdy klon nezakorenil stejny den..)dostavaj zatim jen tak ctvrtinove davky roots 2 od bionovy..premyslim ze uz bych pomalu dal 1.hnojku na rust co vy na to?
deth. - Cuz chlape,koukam pokracuje to pekne dal a dal he he.Vypadaj dobre na to,ze je jim 8 dni.No jinak bych to uz v klidu pohnojil.Ja to hnojim plnou davkou hned jak to vypusti korinky a pohoda.Muzes mit citlivejsi model,tak bych prvni zkusil pulku a pokud to bude za 3 dny OK,dal bych plnou palbu.
Vidis uz ted nejaky rozdily mezi semenama / rizkama?
2jahudka>dikezz za rady pohnojim tedy...
srovnani rizku se seminkem je takovehle: 8. dne po vykoreneni je to jako 2.5 tydny ze seminka po vykliceni...je to uzasna technologie a fakt koukam jak to krasne jede..a rychle jede..
deth. - Vypada to fakt huste,hlavne fotky 3 a 4.Ty patra jsou od sebe par mm.To jsem snad jeste nikdy nevidel.Budou to nadherny keriky,vidim to uz ted he he
2jahudka>no ono ty kyticky vypadaj opravdu nadherne uz ted je videt ze delta9 bude asi opravdu good joice
matka je vybrana z nejlepsi kytky z 10 semenoveho balicku a nutno rict ze antonio (kamos a pestitel tech klonu a matek) lec na poprve tak perfektne vyselektoval vybornou maminu a narezal spousty klonu ve vyborne kondici pro mou a jeho pestinu....narez je ze antonio sklizi deltu9 za 3 dny a tak budu vedet jaka je jiz v 1-2 tydnu kvetu hehe hodim sem pak fotesku palisky
zdravim vsechny dodavam update z 13.dne rustu rostou jak z vody po tom co dostali hnojku na rust..
uz to vypada ze budu brzy prepinat jeste premyslim o variante zastrihu vrsku a nechat rust o tyden dyl asi to tak i udelam at z toho aspon neco je..
edit> po diskuzi s fistekkem jsem dneska vetsinu zastrihl ty nejmensi 2 jsem nechal a myslim ze se tim idealne srovnaji velikosti...no necham jeste par dnu rust a prepnu az se mi to bude zdat akorat ...mohlo by to dopadnout bushozne ale co mistnost velka....
caues zdravim posilam par fotecek z 17.dne rustu je to jejich posledni den rustu od zitra dostranou holky uz jen 12/12 a pustime se pomalu do kvetu..
dnes jsem holky taktez presadil do vetsich kvetniku a dal jim korenovy stimulator s hnojivem na rust v pomeru 20ml roots 2 od bionova a 10 ml hnojky na rust na 5 l vody...
jsem opravdu zvedavej jak to naroste po prepnuti..
moc pěkňoučký,17 dní růstu - neni to málo? já myslel,že by měly bejt tak min.měsíc,ale fakt nevim, možný je všecko.
co ta teplota deth,zatim žádnej problém?
teď to teprv začne bejt ten správnej mazec v tvim provedení,těšim se na nádherný bukvice,zduř !
2rastafan>ja bych rekl ze u tech rezu je to akorat a taky je to cista sativa mohla by vystrelit....teplota zatim dobra..maso zacne..doufam ze bude vse oka...
cusek dethe! Hele mne se treba Ob vytahly ze 12 cm na cca 50, takze to zalezi na genetice,ale ty tvoje sativy bych tipl, ze porostou jeste aspon 30 - 40 cm.
no a tady posilam par fotecek jiz ususenych palicek delty na kost ktere mi dneska prinesl kamarad co mi dal ty rezy vypada to docela luxusne
a je to silny jak krava