Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5.kolo-400Wsylvania>delta 9 z rezu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

zdravim vsechny pratele a fandy pestovani konopi
takze tady je par fotecek mych rizecku z 8 dne rustu (ta velikost je rozdilna protoze kazdy klon nezakorenil stejny den..)dostavaj zatim jen tak ctvrtinove davky roots 2 od bionovy..premyslim ze uz bych pomalu dal 1.hnojku na rust co vy na to?

Old Post 01-05-2006 v 21:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

deth. - Cuz chlape,koukam pokracuje to pekne dal a dal he he.Vypadaj dobre na to,ze je jim 8 dni.No jinak bych to uz v klidu pohnojil.Ja to hnojim plnou davkou hned jak to vypusti korinky a pohoda.Muzes mit citlivejsi model,tak bych prvni zkusil pulku a pokud to bude za 3 dny OK,dal bych plnou palbu.

Vidis uz ted nejaky rozdily mezi semenama / rizkama?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 01-05-2006 v 21:42 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

2jahudka>dikezz za rady pohnojim tedy...
srovnani rizku se seminkem je takovehle: 8. dne po vykoreneni je to jako 2.5 tydny ze seminka po vykliceni...je to uzasna technologie a fakt koukam jak to krasne jede..a rychle jede..

Old Post 01-05-2006 v 22:25 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

deth. - Vypada to fakt huste,hlavne fotky 3 a 4.Ty patra jsou od sebe par mm.To jsem snad jeste nikdy nevidel.Budou to nadherny keriky,vidim to uz ted he he

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 02-05-2006 v 10:16 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

2jahudka>no ono ty kyticky vypadaj opravdu nadherne uz ted je videt ze delta9 bude asi opravdu good joice
matka je vybrana z nejlepsi kytky z 10 semenoveho balicku a nutno rict ze antonio (kamos a pestitel tech klonu a matek) lec na poprve tak perfektne vyselektoval vybornou maminu a narezal spousty klonu ve vyborne kondici pro mou a jeho pestinu....narez je ze antonio sklizi deltu9 za 3 dny a tak budu vedet jaka je jiz v 1-2 tydnu kvetu hehe hodim sem pak fotesku palisky

Old Post 03-05-2006 v 07:19 AM
Host
Host

Příspěvek č. 22

2czghoul>no tezko rict kazdopadne ufo uz mam vyhlidnuty za 120 eu na zimu do nej jdu..ted nemam vatu...no a doufam ze se nepletem

Old Post 06-05-2006 v 19:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

zdravim vsechny dodavam update z 13.dne rustu rostou jak z vody po tom co dostali hnojku na rust..
uz to vypada ze budu brzy prepinat jeste premyslim o variante zastrihu vrsku a nechat rust o tyden dyl asi to tak i udelam at z toho aspon neco je..
edit> po diskuzi s fistekkem jsem dneska vetsinu zastrihl ty nejmensi 2 jsem nechal a myslim ze se tim idealne srovnaji velikosti...no necham jeste par dnu rust a prepnu az se mi to bude zdat akorat ...mohlo by to dopadnout bushozne ale co mistnost velka....

Naposledy upravil 07-05-2006 v 10:16 AM

Old Post 06-05-2006 v 21:44 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

caues zdravim posilam par fotecek z 17.dne rustu je to jejich posledni den rustu od zitra dostranou holky uz jen 12/12 a pustime se pomalu do kvetu..
dnes jsem holky taktez presadil do vetsich kvetniku a dal jim korenovy stimulator s hnojivem na rust v pomeru 20ml roots 2 od bionova a 10 ml hnojky na rust na 5 l vody...
jsem opravdu zvedavej jak to naroste po prepnuti..

Old Post 09-05-2006 v 22:16 PM
rastafan
Stálý Člen

Karma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

moc pěkňoučký,17 dní růstu - neni to málo? já myslel,že by měly bejt tak min.měsíc,ale fakt nevim, možný je všecko.
co ta teplota deth,zatim žádnej problém?
teď to teprv začne bejt ten správnej mazec v tvim provedení,těšim se na nádherný bukvice,zduř !

můj 1.indoor
rastafan´s fun two, Philips 400W Son-t Pro
3.runda od Rastafana
Orange Bud by Rastafan
Rastafanův malý boxík pro radost
***Great White Shark by Rastafan***
IP2000 vs Jack Herrer under 250W

Old Post 09-05-2006 v 22:27 PM
rastafan je offline   Profil uživatele rastafan   Find more posts by rastafan   Foto galerie člena rastafan   Click here to Send rastafan a Private Message   Add rastafan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

2rastafan>ja bych rekl ze u tech rezu je to akorat a taky je to cista sativa mohla by vystrelit....teplota zatim dobra..maso zacne..doufam ze bude vse oka...

Old Post 09-05-2006 v 22:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

2fistekk>nevim presne rekl bych 8 litraky ale jistej si nejsem

Old Post 10-05-2006 v 06:18 AM
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

cusek dethe! Hele mne se treba Ob vytahly ze 12 cm na cca 50, takze to zalezi na genetice,ale ty tvoje sativy bych tipl, ze porostou jeste aspon 30 - 40 cm.

Jinak jak je to vubec velke ted?

indoor 150W Nl,shiva a CD - sklizeno

muj 2. pokus 250W - OB, misty,chronic super skunk - sklizime!

scrog 250W - mazar,ice, chronic

Old Post 11-05-2006 v 21:45 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

2sick>ted maj okolo 30-40cm...takze jsem opravdu zvedavej jak to naroste

Old Post 12-05-2006 v 06:29 AM
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

tak to mas luxus pohodka! tipl bych,ze se jeste o 30 vytahnou,ne - li vic

indoor 150W Nl,shiva a CD - sklizeno

muj 2. pokus 250W - OB, misty,chronic super skunk - sklizime!

scrog 250W - mazar,ice, chronic

Old Post 12-05-2006 v 14:20 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

no a tady posilam par fotecek jiz ususenych palicek delty na kost ktere mi dneska prinesl kamarad co mi dal ty rezy vypada to docela luxusne
a je to silny jak krava

Naposledy upravil 13-05-2006 v 01:27 AM

Old Post 12-05-2006 v 20:09 PM
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

ty jo parada DETHE ale neni to uz moc prezrale?

zivot je kratkej tak si ho uzit dokud to de!

Old Post 12-05-2006 v 20:17 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás