Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tyhle predpestovane slecny pujdou na nejluxusnejsi misto mezi ostruziny a koprivy.Pristup je natolik nechutny,ze byste tam nesli i kdybyste vedeli,ze to tam je:-)
p.s.:je mezi nima i vyse zminovany chcipacek.Ani nejde poznat,kerej to je,vsecko dohnal:-)
tak ono policko o 11ti miminach neco sezralo.Zustaly tam jen krouzky slamek a kostky rocwoolu.No a asi 4 okousane vyhonky :-(
rezy sly po zakoreneni ven rovnou z parniku.Vsechny ostatni kytky se drzi,ale pocasi k hovnu,chtelo by to uz trochu slunicka.
Ke stromeckum pribyly 2 duby(doubky:-)) a jedna liska,vrby uz nepocitam:-)
zatim to vypada,ze tak polovina vseho padne hned ze startu slimakum.Jeden vecer zasadim a na druhy den pri odpoledni kontrole uz jsou ohlodany spodni listy a vsude sliz jak po vetrelcich.Kytky ktere jsem presazoval vzrostlejsi jsou v poradku,rust je ale zatim pomaly.2 kusy mam na zahrade,2 v prirode na jiznim svahu a 2 na balkone dnes presazene do 10l kyblu.Jsem zvedav ze ktereho mista bude chutnat nejvic.Hnojim jako vzdy wuxalem a nemel bych byt liny donest ho i kytkam ven:-)
Mezi stromama mam jeste vetsi ztraty,ale to me netrapi,vysadil jsem toho dost na to,ze i kdyz prezije jen 30% bude to za rok dva mazec doufam
cuz,destik vsemu jen prospel po tech vedrech.Jsem to dnes pocital v terenu se mi chytlo 27 kytek rozsazenych na 5ti mistech.Ted maji od 20ti do 50ti cm,krasne se vetvi,hold rezy.
Stromecky taky v poho,hlavne rychlerostouci vrby a jasany.Chtel bych je casem nejak zarezavat a mit biopalivo.Ohen bude
foto:to mi vyrostlo ze seminek co jsem koupil,na obalu byly jine kytky,ale tyhle jsou taky krasne
holky smele drzi tempo s hrachem a rajcaty..Rajcata mam ale mensi nez pokrocili zahradkari :-)
Zrovna mi zraje hrasek,mnam.
Nevite jak dlouho bych mohl nechat rust hrach?Myslim,ze kdyz se postupne oskubou vsechny lusky,zbytek se vyskube.To si ale nemuzu dovolit.
zatim to vypada takhle-4 mista po 2ks,2 mista po 6ks,2 mista 3ks.Az bude trochu vlhceji soupnu posledni 4 predpestovane holky do kukurice.Tedy presne 30kyticek,jestli jsem to spoctl dobre :-)
Na kazdem miste se kytkam samozrejme dari jinak