Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokial ides zo semiacka - co je presne tvoj pripad, prepnut mozes po 4 tyzdnoch rastu... cim dlhsie nechas kytku rast, tym by mala mat lepsiu konecnu kvalitu, ale nezalezi to len od doby rastu...
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
Všimol som si,že máš pod tou úsporkou sklo.Je to nutné?Uberš ešte aj z toho mála,čo úsporka presvieti.Ja som mal 4 úsporky bez skla(90W dokopy),jeden PC vetráčik ako odťah,jeden na ofuk a v pohode.Ak tam dáš ten aktívny odťah,tak daj to sklo preč
A nenechávaj to vyrásť až po to sklo pred prepnutím,lebo ti to na 100% prerastie až nad strop a budeš musieť ešte v kvete strihať.Rátaj 0,5-3 násobok po prepnutí.
kamo nechcem ti zle ale radsej predaj akvarko a za to si kup dosky a zbuchaj skrinu ak chces pestovat na to aby si mal co fajcit...vela si neslubuj od toho....ale ak to robis len tak pre zabavu....hodne zdaru a fakt skus porozmyslat nad tou skrinku...nechcem sa ta nijak dotknut...
jj...tak to strihni "FIM" ked pestujes pre zabavku...je to haluz vidiet ako miesto jednej palicky ide viac...mne sa podarilo z FIM vytlacit 6 palic!cital som niekde ze typkovi vyslo az 11 palic!!!!prajem ti nech mas s toho radost a nake to pohulenicko....amigo
Urcite to potom zastipni jak rikal ::mIOk:: !
Zkosati ti to,bude silnejsi stonek-tim bude brat vic zivin a poroste!
A pak to bude bud pekna samice nebo samec!
Preju ti samozdrejmne tu samici!
At roste a mej se (ty i tvoje kyti)
mužu se zeptat na jednu takovou "kravinku" ??? viš že "Jamajská Perlička" je Sativa?? to jako že když nebudeš zastříhávat tak ta kyti taky muže mít 3m... střihej FIM to je dobrý a táhni to do šířky no a pro jistotu to přepni krapátko dřív at ti to pak neurve strop na skříni....