Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdaar mas to zatim moc pekny ... drzim palec jak kunda btw mas tam jeste misto ? dal bych ti totiz tu kitku co je na fotce pac ji nemam kde kvest pac se pripravuju na dalsi kolo takze skoda ji vyhodit ... je to mlsny model sam uvidis hmmm hmm pisni mi PM ...
PS: k fotce CISLO JEDNA ... reknete nam proc je ten list takovy ???? me by to taky zajimalo kdyz rikate ze to nebude genama ale vodou .... kdyz ja tu matku z kere ji ma zalivam PH 5,7 .... hmmm ?????
PS2: jestli ti to tu moc zasiram tak pisni a smaznu to
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
mám tu zkušenost, že je u kytek nižší počet čepelek, když kytky nakvetou a pak se fotoperiodou opět donutí k růstu. Posledně nám řízky nakvetly, nechali jsme je tak asi 10 dnů, pak znova na růst a výsledek byl takový, že pak měly jen 3 čepele. Aspoň jsme je nemusely prostříhávat
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Ahoj, no ja by som do tej skrine dal aj viacej kvetiniek.. (pozri moju skrinu). Tiez tam mam rozne modely a podla toho aj rozne vyrastli, najvyssia rastlina ma 95cm a najmensia cca 60cm.. Som zvedavy, ako sa to bude vyvijat u teba
U mě se to vyviji a bude vyvijet tak že zastřihavam atd uvidiš na novych fotkach !!!ale pokud maš jednu větši a jednu menši tak nemužež ten sodik dat tak nizko jak by si mohl při stejnem vzrustu!!!
doporučuju přečíst - https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15930
a pořídit odvlhčovač..mám 2x nižžší vlhkost při zaplé lampě, takže možná klesne i při zvýšení teploty. Nebo zapni naplno ventilaci.
Máš to moc pěkný tak ať to kvete.
hele vlhkost nejlepe snižíš tím, že omezíš její odpařovaní.... a zlepšíš větrání (třeba i přes noc)....
ja vždycky v květu (narozdíl od růstu) zakryju celý pudní systém alobalem....tudíž světlo se mi vrací ke kytkam a voda se tolik ze systému neodpaří....mám zkušenost, že z 60%rel.vlhkosti mi to sniží vlhkost tak na 26%-32%rel.vlhkosti...
potom to chce ventilaci nastavit když ne furt, tak alespoň 1-2hodiny po zhasnuti, aby prostor rychleji vychladnul a na noc nevznikla rosa...
edit: no a nebo koupit nejakej ten odvlhcovac a kazdopadne pouzit preventivne polyversum (trichoderma) a popr. ionizator...
Určitě zlepší větrání, to vlhkost odbourá. Mimochodem roste ti to fakt pěkně. Já taky momentálně kvetu, mrkni kdyžtak ke mě. Asi to máš lepší jak já a fotky určitě aktualizuj, já večer taky hodím nějaké nové! (K+ bez diskuzí)