Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Problém s listy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

obavam sa ze asi aj ano.. ci uz z ohladu dychania, "cistenia" od odpadnych latok, alebo vytvarania pryskyricneho povlaku.. kazdopadne - je to pre ne sok, co si budeme oci smirglovat...

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 15-03-2006 v 20:42 PM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

někdy prostříhání listů naopak kytku nakopne, ale počítej s tím, že si budeš muset prodloužit růstovou fázi, kytka musím mít čas aby se obnovila.

Old Post 17-03-2006 v 09:45 AM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smokii
Nový Člen

Karma uživatele Smokii - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 19

Hi there..
Stalo se mi něco podobnýho, žlutý fleky a usychající okraje.. nebo kroucení listů. měl jsem malou vlhkost a světlo asi moc blízko. Nevím, jestli to byla opravdu tato příčina, ale pomohlo to .. Hi there..

Old Post 17-03-2006 v 12:17 PM
Smokii je offline   Profil uživatele Smokii   Find more posts by Smokii   Foto galerie člena Smokii   Click here to Send Smokii a Private Message   Add Smokii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alarman
Nový Člen

Karma uživatele alarman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Na rostlinách se i po pohnojení opět začaly ojevovat skvrny. Usoudil jsem, že to není přehnojené (to vypadá jinak), ani nedostatek živin. Mohla by to být snad nějaká plíseň. Proto jsem dnes aplikoval postřik proti plísním. Světlo jsem zavěsil o kousek výše. Vlhkost v pěstírně moc velkou nemám. Zkusím ji případně po nějakém čase zvýšit.

Old Post 17-03-2006 v 17:49 PM
alarman je offline   Profil uživatele alarman   Find more posts by alarman   Foto galerie člena alarman   Click here to Send alarman a Private Message   Add alarman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman_169
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2alarman: Tak co, jak to dopadlo..? Já mám teď stejný problém a nevím jak ho vyřešit...

Old Post 12-04-2006 v 09:17 AM
Toxikoman_169 je offline   Profil uživatele Toxikoman_169   Find more posts by Toxikoman_169   Foto galerie člena Toxikoman_169   Click here to Send Toxikoman_169 a Private Message   Add Toxikoman_169 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
timothy
Stálý Člen

Karma uživatele timothy - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Čus,
jenom mě zajímá jak to dopadlo??
Pohnojil jsi to pořádně?dal jsem víc hnojky a je to OK. Substrát a kytky to unesou.(teda já mám 35l substrátu na 2 kytí). Dávam 3,2ml MICRA / 4l VODY (t.j. 0,8ml/1l) a to vše jednou týdně ve střední fázy květení...
Mě by zajímalo jestli tedy to je plíseň či ne, když to hnojením není.
přeci jenom v tý hlíně je takovejch humusů co můžou vlízt na kytí...

Samičkám třikrát zdar a samcům zmar

Naposledy upravil timothy 12-04-2006 v 12:32 PM

Old Post 12-04-2006 v 12:05 PM
timothy je offline   Profil uživatele timothy   Find more posts by timothy   Foto galerie člena timothy   Click here to Send timothy a Private Message   Add timothy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alarman
Nový Člen

Karma uživatele alarman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Čau groweři. Můj problém jsem vyřešil následovně.
Krok 1: přesadil jsem rostliny do větších květináčů (už bylo na čase).
Krok 2: usoudil jsem, že problém s listy opravdu spočívá v nějakém nedostatku. Proto jsem začal hnojit plnými koncentracemi AH. Interval hnojení jsem zvolil cca. po 4. dnech (pondělí-sobota-čtvrtek atd.) Rostlinám to ohromě prospělo. Nové skvrny se již neoběvily. Začaly velice rychle růst a větvit. Dnes jsou již 0K.

Old Post 12-04-2006 v 16:12 PM
alarman je offline   Profil uživatele alarman   Find more posts by alarman   Foto galerie člena alarman   Click here to Send alarman a Private Message   Add alarman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás