Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
obavam sa ze asi aj ano.. ci uz z ohladu dychania, "cistenia" od odpadnych latok, alebo vytvarania pryskyricneho povlaku.. kazdopadne - je to pre ne sok, co si budeme oci smirglovat...
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
Hi there..
Stalo se mi něco podobnýho, žlutý fleky a usychající okraje.. nebo kroucení listů. měl jsem malou vlhkost a světlo asi moc blízko. Nevím, jestli to byla opravdu tato příčina, ale pomohlo to .. Hi there..
Na rostlinách se i po pohnojení opět začaly ojevovat skvrny. Usoudil jsem, že to není přehnojené (to vypadá jinak), ani nedostatek živin. Mohla by to být snad nějaká plíseň. Proto jsem dnes aplikoval postřik proti plísním. Světlo jsem zavěsil o kousek výše. Vlhkost v pěstírně moc velkou nemám. Zkusím ji případně po nějakém čase zvýšit.
Čus,
jenom mě zajímá jak to dopadlo??
Pohnojil jsi to pořádně?dal jsem víc hnojky a je to OK. Substrát a kytky to unesou.(teda já mám 35l substrátu na 2 kytí). Dávam 3,2ml MICRA / 4l VODY (t.j. 0,8ml/1l) a to vše jednou týdně ve střední fázy květení...
Mě by zajímalo jestli tedy to je plíseň či ne, když to hnojením není.
přeci jenom v tý hlíně je takovejch humusů co můžou vlízt na kytí...
Čau groweři. Můj problém jsem vyřešil následovně.
Krok 1: přesadil jsem rostliny do větších květináčů (už bylo na čase).
Krok 2: usoudil jsem, že problém s listy opravdu spočívá v nějakém nedostatku. Proto jsem začal hnojit plnými koncentracemi AH. Interval hnojení jsem zvolil cca. po 4. dnech (pondělí-sobota-čtvrtek atd.) Rostlinám to ohromě prospělo. Nové skvrny se již neoběvily. Začaly velice rychle růst a větvit. Dnes jsou již 0K.