Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tady sou ty fota toho boxu v realu , rozmery sou 340X220X120 ,nepovedlo se mi sehnat to sklo ,ale krome skla je skoro vse jako na planku a vetrak u usporky sem taky trosku pozmenil no posudte a ohodnotte sami...PEACE
Skříň pro cestovatele :-)
čim máš polepený ty stěny mír.
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
ty obvazy nebudou mít žádnej účinek. je třeba si uvědomit, že v tak malým boxu se ti vzduch vymění několik 10x za minutu a vsadím jointa, že budou věčně suchý, protože ani nestihnou tu vodu natáhnout. ty potřebuješ nasávat již vlhký vzduch (alespoň 50-60%, ideálně 75-85%).
já bych si opatřil aluflexový potrubí (stačí 0,5m), uzavíratelnou přepravku nebo větší kýbl a do víka vyřízl díru o průměru toho potrubí. druhý konec aluflexu bych upevnil na nasávací otvor growboxu. přepravku naplnit z 1/2 vodou a pár cm nad hladinou z boku přepravky navrtat nasávací dírky (čím víc tím líp - pomalejší tok zajistí lepší zvlhčení vzduchu) a ještě bych tam šoupnul vzduchování (jako v aqárku), aby se ti tam ta voda hejbala a třeba něco nezahnívalo nebo tak, navíc to tu vlhkost o poznání zvedne.
druhá možnost je koupit zvlhčovačku, jejíž výstup namíříš přímo k nasávacímu otvoru boxu = 800,- káčé v trapu..
Myslíte,že tú vlhkíosť treba až tak riešiť?Ja mám malú skrinku s troma úsporkami,bez žiadneho vlhčenia a rastie to v pohode.Kým zakorenia,je dobré spraviť parníček a potom by som to už neriešil.Rastová fáza bude skoro nulová a na kvet budeš rád,ak vlhkosť zrazíš .V miestnosti,kde to máš už myslím nejaká vlhkosť je a tá podľa mňa stačí.Aj tak ju asi nemeráš a úsporky zase tak nepečú a nevysušujú vzduch.A hlavne pri niekoľkonásobnej výmene vzduchu za min.