Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
indicky-konopi chápem ale naposledy som pil v utorok, cigarety 40 denne to je pravda , kýblov tak 6-7 denne ,...a normálne žeriem maso, syry, jogurty...to mám už dávnejšie , ale ked chlascem tak ráno 2-3 hodiny nič neviem zjesť ani kávu vypiť , lebo vyhodím všetko, takto ma len napína , nie je to príjemné...zrejme by som už mohol skočiť za nejakým gastroenterologom...
jjaman: spis by to chtelo mensi ocistu těla, ses uvnitr asi malinko zasranej, nic ve zlym a bez urazky, me se to stavalo taky, mozna to je i normální, jestli seš kášík, tak určitě... ted nastesti mam zas klid, jo neni to prijemny, kdyz se ti furt zveda kybl a nemaš na nic chut...Zkus chvilku nechlastat, omezit huleni i cigara a v neposledni řadě žrat pravidelně...sem tam i něco teplyho Takhle aspon tejden, čtrnáct dní a budeš v cajku, věřim tomu...
indicky-konopi ja viem , kamoška mi robila CT pluc a vtedy trošku pozru aj pečen...tá je zasraná , nemám síce cirhozu , ale roky treningu na nej vidieť, hlavne tvrdé.., to už málo pijem,opijem sa zriedka a v tom mi pomohla tráva..., vždy som pálil sviečku z oboch strán.....ináč máš pravdu , na tieto veci sa neurazím , je to pravda...
Zdravim
Tak před pár dny sem měl zase jeden luxusní přetlak,dalo by se to přirovnat ke stavu bez tíže nebo spíš jako seskok volnym pádem,fakt luxus.Akorát to bylo zase v rušnym prostředí nejlepší je to někde doma v klídku,nebo někde v přírodě kde je větší klid a člověk si na tom může víc ujíždět.