Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
VoidMAN
o tom vsem uz vim . ale jak sem tu uz psal v tom akvariu si udelam jen sazenicky a pak je hodim do skrine .. snad to bude lepsi jeste sem se chtel zeptat jakou silnou vybojku budu potrebovat na skrin : sirka 80cm Hloubka 60Cm vyska 120cm jestli bude stacit kdyz tam dam ten 70w sodik + 3x 24w usporky? nebo to chce neco silnejsiho?
premeks - mozna mi neco uniklo, ALE ty hodlas jet hydro total pasiv?? zadny vzduchovani nebo tak??? ti to zacne uhnivat... (jestli mi neco uniklo, sorry)
koukam ze se to tu nejak zaseklo? prehraboval sem se doma a nasel rtutovou vybojku myslite ze na ten rust tam mam dat radeji tu rtutovku nebo to mam nechat vse na tom sodiku?
Podľa mňa tam nechaj sodík a určite ten bublák,aj keď korene ešte nezasahujú do roztoku,bude sa to zatiaľ správať ako aero ,nemáš na čo čakať.
edit:až teraz som si to pozrel,to máš celé zaliate vodou?No,bublák som ešte nešiel,ale neviem,aby to nezačalo hniť skôr,ako sa to chytí.
Nakonec tam nechavam sodik zdalo se mi ze ta rtutovka nejak slabe sviti ... i hydroponie podlehli mensi zmene dostavaji vodu co hodinu na 10minut za vse muzou spynaci hodiny a cerpadlo .. prikladam nejake fotky
JAko myslim že ti do tý skříně bude stačit pro začátek 250W určitě,
tu očouzenou 70W bych tam nedával, to máš fakt dobrý tak na teď než ti to povyroste. Přeju pěknou zábavu ať to roste, Jen dodám to pasivní hydro mě na začátku rozbilo
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
Ahoj. Mohl by mne nekdo prosim poradit, jak silnou vybojku do skrine 75x70x50 (vyska x sirka x hloubka). Zda 150, nebo 250W? Pujde to uchladit bez cooltube?
150 W je tak na hraně , ale s 250 budeš mít exportní palice , akorát ta výška je málo , bduš muset mít menší kytky a více kusů nebo scrog.
Bez CT se neobejdeš , ale pokud ti to bude slušně chladit ,tak můžeš mít kytky i 15cm pod CT . To chlazení je podle místních podmínek a nejvíce záleží kam máš odtah a odkud přítah , pokud to budeš mít v bytě , tak bych raději v létě nepěstoval, protože tam budeš mít možná vice než 30 stupňů . to bys musel mít opravdu dobrý ventilátor , raději ale udělej nějakou nástavbu skříně.
no jak vidite na fotce tak to par holek zabilo .. je to asi uz po 3 co me ty raselinove kvetinacky zklamali tak sem ty holky co prezili zasadil do kelimku .. hydroponii se vede vcelku dobre taky sem si zasadil par Afghanu snad se chytnou .. :-)