Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fuckt super hra hravali sme to na intraku a vlastne kdekolvek po meste castokrat riadne docadeny co cloveku na reakciach neprida
aj to tadopadlo skoncil som s rozmlatenou papulou
Ahoj frisbee uplne miluju...je to skvely odreagovani...nejlip ho u sebe mit furt..
Ohledne vahy tak nejlip 175g Discrafty...ted jsem dostala k Vanocum, Dudeho oblibenej, ale bohuzel jeste nedoslo na test...
Odiodovany jsou taky kruty, takovy nocni UFO, pro me je cest s tim hazet... http://www.flashflight.com/ ale ta cena trosku odradi a u nas myslim neni k dostání.
Jinak zkousel jste nekdo treba ultimate nebo discgolf, pripadne jinou hru?
A dost je psano tady, i kdyz pomerne neaktualne...www.cald.cz
MYR a hodne zabavy s tou talirovitou potvorou
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
mrkněte na tohle: www.discline.com
vloni sem si od nich objednával ultra star a bylo to v poho a cena je řek bych taky bezkonkurenční (myslim že sem tenkrát ani neplatil poštovný)
tyhle talíře sou hodně rychlý a vítr s nima ani nehne
já ho mám též a taky proti němu v podstatě nic nemám jen by se ten plast nemusel tolik ničit - parkrát ti s nim nějakej umělec třískne vo zem a je hned poškrábanej
2lala...: ten link se mi nějak nepoved... uz by to mělo jít
Otvírám (bohužel) mrtvý téma a ptám se, zda tu někdo provozuje freestyle frisbee? Spousta lidí hraje ultimate, většina si jen tak hází, někdo objevil discgolf, ale freestylistů furt jak šafránu...
Škoda škoda, buďto si nikdo nevšiml, nebo tu opravdu nikdo freestyle frisbee neholduje, což je ovšem divný - dle mýho je takhle komunita složená pouze ze samejch huličů... A aby bylo jasno, o čem je tu řeč, tak zde malé video: https://www.youtube.com/watch?v=ZOeCeCcqpbE