Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele fakt bych to zkusil s tou tlumivkou ..... možná by taky nebylo špatný dát jako izolaci trošku skelný vaty nebo takovýho toho sráče co se prodává jako tepelná izolace v OBI nebo Baumaxu název teď fakt nevim z hlavy ale měla by to bejt izolace, co pohlcuje a udržuje teplotu ... mimochodem v OBI v zahradnické části se dá sehnat tepelná izolace pro domácí pěstování tropických rostlin, je to taky nějakej sajrajt co se nalepí na zeď, pohltí si nějaký to teplíčko a pak hezky udržuje teplotu ... sám nevim, jak to funguje, nezkoušel jsem to, protože máme skříň hezky doma v teple, ale můžeš to prověřit a testnout ... třeba ti to helfne a pokud jsi schopnej tam z bytu i přes noc hnát alespoň trošku teplej vzduch, mohlo by to stačit .... uvidíš sám
Moc, moc, moc všem díky za pomoc, ale poradil jsem si sám - už neodsávám ze skříně teplej vzduch, jen jsem to celé přehodil vzhůru nohama ( a rukama ... ha,ha). Prostě do almary vpouštím vzduch "dírou jako kráva" z bytu od topení a ze skříně nemám žádný ventilátor, prostě to jen žene teplej vzduch dovnitř a ven jde jen přetlak teplýho vzduchu, kterej tam vhánim z bytu. Takže při svícení je teplota 24 stupňů Celsia a při tmě je teplota 17 stupňů Celsia - což snad by mělo být O.K.
Ještě jednou díky všem i když jsem to nakonec vymyslel bez Vašich rad. ......