Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Virgill asi jsem to špatně napsal,nemyslel jsem samozřejmě ten článek v Engl.,jako spíš to, že to cpou do českejch novin.Bylo to celé myšleno spíše nadneseně,přinejmenším se jim takové články hodí do jejich supermarketu.
to jo ale nalhavat si ze je to neskodny je taky imho nesmysl i kdyz to smrti konci jednou z milonu nebo miliardy uziti muze se to stat kdyby byla trava legalni tak se kni hodi info jak na cigara a clovek vi na cem je takhle je to nelegalni kazdej ma strach pestovat a kupuje buhvico od buhvikoho
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
ono ten argument s kvalitou marihuany "v 60. rokoch" a dnes .. mne to pride skor zdraviu prospesne, aspon nemusim pre rovnake mnozstvo THC zhulit take velke mnozstvo materialu.
odporcovia marihuany svojimi argumentmi vlastne naznacuju, ze odkedy sa ludia naucili destilovat alkohol, tak ho musia pit v rovnakych mnozstvach ako nedestilovany, t.j. ked normalne vypijem 5 piv (2.5 litra) za vecer, tak tym, ze sa dostanem k tvrdemu alkoholu, musim vypit napr. 2.5 litra vodky za vecer. ze je to uplna blbost je snad jasne. odrovnat sa da jak z piva tak z vodky, ale po tom pive mi byva ovela horsie....
EDIT: virgill, neviem sa rozhodnut, ktory typ tvrdeni je nebezpecnejsi. ci slepe oznacovanie marihuany a drog vseobecne za zle a nebezpecne, alebo rovnako slepe popieranie akejkolvek skodlivosti marihuany, alebo bagatelizovanie skodlivosti inych drog. podla mna nie je spravne ani jedno, verejnost musi byt informovana pravdivo a v spravnom kontexte, aby si aj neznali ludia vedeli realnejsie predstavit co vsetko marihuana vlastne robi/nerobi. ale ked si otvorim hocijake noviny, alebo casopis, alebo pozriem reportaz v TV, je mi jasne, ze ta 'pravdiva informovanost' nikoho nezaujima, vsetci si ziadaju ohromujuce kauzy a sokujuce odhalenia...
To jako ten typek si dal sem tam jointa a byl v klidu a za par dni (vikend) mu zacalo hrabat tak ze ho vlastni rodice nepoznali???.. sem jediny komu to prijde trochu zvlastni??
tento článek jsem četl, ale myslim si, ze ten borec mel nejakou poruchu nebo mel nejakou nemoc nebo kdovi co mu bylo ale z huleni to opravdu nemohlo byt. Kazdopadne to byla pekna sra*ka......
originalTHC: nie, nie si jediny, komu to pride divne. ja hulim 10 rokov, obcas denne, obcas s niekolkomesacnymi pauzami ... a zatial som sa este ani raz nezblaznil
executor: nemyslim si, ze THC sa na tom jeho stave nepodpisalo, ale do akej miery, to je otazka. fakt by ma zaujimalo, ci typek daval 'iba obcas brcko', pripadne ci to neokorenil extazou, LSD, atd .. a ci bol vobec predtym dusevne zdravy... za tyzden sa predsa nikto zdravy nezblazni iba z hulenia, nech uz by to bola akakolvek 'slachtena marihuana s obsahom THC nad 10%!'
mozna vam to prijde divny ale stava se to uplne bezne me se z huleni zblaznil spouluzak do ted se snim neda normalne bavit je proste odepsanej pro normalni zivot asi na to mel nakej nabeh ale bez huleni by se mu to nestalo takze by teoreticky nikdo nemel zacit hulit dokud ho nevysetri psycholog jestli nema nakej skrytej problem ale kdo by to udelal ze?
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
niekde Omni písal ... THC je jeden z nejúčinějších spouštěčů latentních psychickejch poruch...ak je to tak , tak tam by som niekde videl ten problém , osobne nikoho nepoznám, že by mu jeblo z trávy...
si slabsi kus,zakouril silnejsi model.nic vic ani nic min..podle me, byl regulerne psychicky vysinutej a tohle byl jenom startovni podklad,pro jeho stavajici chovani ...
ja bych autora zavrel za sireni poplasne zpravy.. To je typicke - z milionu bezproblemovych aplikaci vyberou jeden tragicky pripad, ktery medializuji do obrich rozmeru, v ramci masaze naivniho obyvatelstva x MJ.
Nejhorsi je, ze lidi nepouzivaji vlastni mozky a jsou ochotni uverit skoro cemukoli, co jim media predlozi.. Kdo ma media ma cely svet
podla mna fakcil na LSD alebo tak neco. a ked uz neco taketo seru do medii, nech to aspon podlozia niecim vierohodnejsim , tj mali ho poslat na testy, nech ukaze ci uziva len konope, alebo mu mali spravit aspon nejake psycho vysetrenie. Toto je cisto len domnienka nespokojneho otecka, ze jeho synovi zdarbava z konope...nepopieram ze sa to moze stat, ale nech to podložia dôkazmi...
Původní příspěvek od virgill mozna vam to prijde divny ale stava se to uplne bezne me se z huleni zblaznil spouluzak do ted se snim neda normalne bavit je proste odepsanej pro normalni zivot asi na to mel nakej nabeh ale bez huleni by se mu to nestalo takze by teoreticky nikdo nemel zacit hulit dokud ho nevysetri psycholog jestli nema nakej skrytej problem ale kdo by to udelal ze?
Ako vieš,že by sa mu to bez húlenia nestalo?Nilen drogy sú spúšťače skrytých psychických porúch,niekedy stačí nejaká tragická udalosť apod.Možno by sa mu to stalo za pár rokov....
Samotrejme netvrdím,že MJ je neškodná,som si vedomý rizík,ktoré môže spôsobiť.
Ale to by si mal byť každý vedomý aj možných rizík spôsobených alkoholom.....a väčšina na to s**e.Koľko by sa asi našlo prípadov,keď niekto pod vplyvom alkoholi niekoho poranil,zbil,zabil,spáchal samovraždu,zbláznil sa,zomrel..........na jeden takýto prípad s MJ??????1:100?1:1000?