Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Čekujte moj 1 indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
zeleninar
Stálý Člen

Karma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Takze vcera som na tienidlo primontoval sodik a davam sem nejake foto skrine.Vcera som dal naklicat semiacka tak cakam kedy vyjdu nech ich šupnem do hliny

foto1:pohlad do skrine po zapnuti lampy
foto2:pohlad do skrine po zhasnuti lampy

musim este nejako poriesit to vetranie lebo jeden vetrak na pritah mi zhorel a vcera som testoval teplotu tak po 1hod tam bolo 35stupnov!!este to musim nejako vychtat

Čekujte môj 1.indoor https://grower...hreadid=21296]

Led 600w Mazar Autoflower Hesi Soil...readid=82696]2

Naposledy upravil zeleninar 28-01-2006 v 09:53 AM

Old Post 28-01-2006 v 09:43 AM
zeleninar je offline   Profil uživatele zeleninar   Find more posts by zeleninar   Foto galerie člena zeleninar   Click here to Send zeleninar a Private Message   Add zeleninar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Karma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Takze po dlhsom case a po mnohych problemoch som tu zase...bounce:
Zacnem asi tým ze semiacka ktoré som si objednal od clena menom BBVlada bol ojeb z 10semiacok nevilkicalo ani jedno...Takze neze sa nim date ojebat ako ja
potom som mal problemy s vetranim 2vetraky mi zhoreli takze som musel zhanat dalsie...dufajme ze to bude pokracovat uz bez vacsich problemov...
Ked je lampa zapnuta v skrini je 25-27 stupov v "noci" 13-14
Osadenstvo 4xNo Name zo semiacka od growera menom kel touto cestousa mu chcem podakovat.
Takze vsetky rady pripomienky kritiku piste sem
pripajam fota...
Rastliny maju 3týzdne +- 3 dni(nie vsetky vysli z hliny naraz)

Old Post 14-03-2006 v 15:34 PM
zeleninar je offline   Profil uživatele zeleninar   Find more posts by zeleninar   Foto galerie člena zeleninar   Click here to Send zeleninar a Private Message   Add zeleninar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

adf

Naposledy upravil zeleninar 15-03-2006 v 20:22 PM

Old Post 14-03-2006 v 15:40 PM
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

1:Najstarsia rastlyna a je aj v najvacsom kvetinaci(3l)
2:toto sa mi objavilo na 2rastlynach neviemco to je je to taky zlty a povlak a su tým postihnute najme spodne listocky neviem co to je prosim poradte
3:rastlinka
4:raslinka
5:pohlad do skrine
tie rastlynky na poslednej fotky tie dve v predu su zastrihnute FIM technikou

Naposledy upravil zeleninar 14-03-2006 v 16:06 PM

Old Post 14-03-2006 v 15:41 PM
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

hmm nevyzeraju ti moc zdravo...drzim ti palce aby sa nejak spamatali

Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.

Old Post 14-03-2006 v 16:18 PM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

keramzit mam na spodku kvetinaca. a ako to myslis ze keramzit udela hodne?rozmyslal som tie skvrny na listoch mozu byt aj zlým ph??este ani raz som ho nemeral

Old Post 14-03-2006 v 16:30 PM
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 23

Ahoj, mam podobnej problem na listech jako ty. Pouzivam mix Substrat na kaktusy a sukulenty X Substrat pro pokojove rostliny X Perlit (priblizne 30%+60%+10% - neni to presne. Michal jsem podle oka. Na spodu kvetinace je asi 2cm vrstva Keramzit pro bezproblemovy odtok vody). Vzhledem k tomu, ze jsem jeste nehnojil to tipuju na spatne pH. Jsem ale pracovne dost vytizenej a nemam moc sanci se dostat pred 17:00 z prace, tak uz se tyden snazim sehnat aspon pH papirky.
K fotkam: Rostlinky jedu ze seminka - snazim se o matky ;-)
1) Ta je na tom nejhur - Northern Light + Big Bud #1
2) NL+BB #2
3) Earl Misty (ehm, nevim jak se to pise, ale asi vite) - ta je na tom nejlip, ale stejne je to znat.

No kamos rikal, ze NL+BB jsou citlivky.

Krouti se to jak prehnojeny, ale jak rikam, hnojky se to jeste nedotklo. Cetl jsem tu (nekde na groweru), ze pri spatnym pH kytky nemuzou poradne (nebo vubec) prijimat ziviny.
Kdyz mi nekdo potvrdi moje podezreni na pH, hodim se snad marod, abych nakoupil indikator a nejake reseni. Cetl jsem, ze se pouzivaji nejake soli (kdyz je puda kysela) a kyselina (kdyz je to zasadity). Nemate nekdo s aplikaci techto pripravku zkusenost? Taky asi po nich zbyde nejaka hnojka. Neni to moc brzo na takovyhle zaprdky?

Diky za radu, mohla by pomoct i Zeleninarovi.

Edit: spletl jsem Keramzit s Perlitem. Ted je to OK.

Old Post 14-03-2006 v 20:19 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Ja si tiez myslim ze to budde tým ph.musim skocit do shopu a kupit nejake indikatory.a co mam testovat vodu alebo podu??a ako sa testuje ph pody??bol by som rad keby niekto dalsi napisal co si mysli o tom "hinuti" listkov cim skor nechcem aby moje rastlinky trpeli.Vopred dakujem za vase postrehy

Old Post 15-03-2006 v 17:46 PM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

zeleninar zdaj se mi prelity, jak to zalejvas?

jo a vetracek na ofuk at fouka na stonky...

Naposledy upravil drtikol 15-03-2006 v 19:53 PM

Old Post 15-03-2006 v 18:29 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

PHčkem to nebude, mas přeci novej substrat? a za tu chvilku se to nemohlo zmenit na tolik, aby to poškodilo kyti...kazdopadne se ti vytahujou za světlem, takže je přesad a dej niž světlo..tohle je zas na toho: DEJAVUCJV*-sorry, ale mas debilni nick, nevim jaxi ho muže při přihlašovani zapamatovat Jinak zalejvejte vzdycky, az ta hlina vyschne, tráva snaší radsi sucho než prelivani...to už byste mohli vědět, ale tím neřikam, že sou přelity a ty zažloutly konečky listu pěkně zastrihněte...

Old Post 15-03-2006 v 19:07 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Nos super som rad ze ste mi poradili ja som zalieval asi kazdy druhy den dakedy aj kazdy den lebo sa mi ta hlina zdala byt nejaka sucha hej substrat je novy
no dikes za rady

Old Post 15-03-2006 v 20:26 PM
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

2indicky-konopi: s tim nickem mas recht, jeste, ze jsou cookies . S tim zalejvanim mas asi pravdu. zkusim min vody. Substrat je novej, ale jak zminil Puac, ten keramzit to mozna hazi do zasadityho. Popravde jsem ho neproplachl.
Uz jsem pestoval predtim pod zarivkama, hlinu jsem nabral v parku a s pH jsem nemel problem, takze tohle jsem nikdy neresil. Ted je asi uz zapotrebi. Diky vsem zucastnenym za rady.

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 16-03-2006 v 13:08 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

2indy:

nevim ale ja mam za to, ze keramzit ma zasadity ph...

Naposledy upravil drtikol 16-03-2006 v 17:31 PM

Old Post 16-03-2006 v 14:10 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

FAQ...už jedu...áááá už to mám...tákžé...Keramzit - Porézní médium. Ph neutrální a použitelné opakovaně. Výhodou je rychlejší vysychání než u hlíny...tot vše...NO A CO??? Nic novyho sem se nedočet...asi tam toho je víc...už jedu...áááá...Ideální pH půdy je v rozmezí 6.5 až 6.0, hmm ja myslel, 6,8...(vyšší dělá problémy kořenům při adsorbci živin, nižší způsobuje výkyt samčích rostlin a vymývání živin).....NO A CO? opět nevidim duvod, proc si dale procitat FAQ...drtikole vysvetli mi prosim proc na me utočíš vlaječkou FAQ?!

Old Post 16-03-2006 v 14:40 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Hej a este mam jednu otazku kedy by som mal presadit do vacsich kvetinacov???

Old Post 16-03-2006 v 16:19 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

ještě máš čas, ale nechapu proč si to nedal rovnou do větších, pak bys je u stonku jen dosypal...a taky nechapu proč máš jednu v kbeliku a další v "pixle vod jogurtu"... každa v jinym čoveče...ja seminka či řizky dávám zezačátku do ufiklejch PET lahvi, krásně vidiš jak ti to prorůstá kořenama a tak aspoň přesně víš kdy je potřeba přesadit...jen se ptej

Old Post 16-03-2006 v 17:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás