Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ty si teda frajerka... spravne si se odhadla... tebe neodhaduju ani na tech 2,5 g na kytku...momentalne tak 0,000000 ...rady nedavej ale sbirej..., takze nechci bejt hnusnej, ale doporucim priste o hodnoceni nekterejch clenu pomlcet, KOCICKO... tebe taky nikdo nehani za to, ze se ptas na tak stupidni veci jako je zapojeni vetraku, {min. ti to reknou, kde vetrak koupis}, pro informaci, miluju takovy lidi jako jsi Ty.... zalozej 2 temata a delaj halvaty...tak cus jeff
To JULIE: Neříkám, že jsem zkušenej v pěstování, ale na elektro mám státní zkoušku §6 takže v tomhle snad radit můžu,,,
A co se týče Viridise,,, asi to blbě pochopil,, Protože jsem psal ať drát co máš na prostředním kolíku připojíš na kolík, který se strká do pravé dírky v zásuvce ( Tam bývá zem, protože vlevo je FÁZE))) Tak nechápu co na tom Viridis nechápe,,,
Viridis chape, Julie chape, ja take chapu. Jen ty stale nechapes, ze ji radis aby se zabila, protoze faze vlevo byt nemusi a casto take neni. To co tu radis odporuje jak normam tak zdravemu rozumu. Precti si predchozi posty hezky v klidu jeste jednou a verim, ze pochopis o co tu jde. Je to tam jasne popsano a vysvetleno.
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst
to redtornado: no já bych to tak nedramatizoval, stejně ve většině starších baráků bude ještě dvojdrátový zapojení a tim pádem fáze v levo, nejlepší bude to proměřit zkoušečkou, to snad zvládne každej :-))
oton: A kdyz das do te zasuvky rozdvojku, hu? V tu chvili to mas uz 50/50 sanci to koupit podle toho kterou stranu si vyberes. A ted mi rekni uprimne, prijde ti rozumne nekomu doporucit bez sebemensiho upozorneni zapojeni, ktere za predpokladu faze vlevo bude fungovat a jakmile potka fazi vpravo (coz opakuji neni problem!) tak nejen ze nepujde, ale navic pusti do kovovych casti zarizeni 220V? No to si snad vazne delas legraci. Myslim, ze na el. zapojenich s 220V neni co dramatizovat a jde o obor, kde neni prostor pro prehmaty a dohady. Rekni mi prosim, to jsi cele spatne pochopil, nebo vazne myslis, ze to neni zase tak spatne radit nekomu at si do sebe pusti 220V?
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst
jo je to na hovno ale ty rozdvojky byly v piči už dávno, my máme 15 let starej panelák, zapojení zásuvek dvouvodičové fáze vlevo. a když si tam dám rozdvojku tak mám fázi v pravo, tak že ten kdo tu rozdvojku navrh je peknej kreten...
Pěkná náhoda,, dneska jsem dával rozdvojku za skříní abych dal sušit sklizeň trochu rychleji(taky větrák, ale normální do místnosti,,),, no a najednou bum,,, pak jsem zjistil, že ten zloděj má na jedný straně přehozený dírky,,, předtím tam byl jenom dvoukolík, tak to běhalo v poho,, ale když jsem tam dal tříkolík od pěstírny, tak to vyhodilo jistič až na chodbě ,,, něco na tom je,, a zdruhý strany to jelo normálně,, pak jsem to změřil,, a fakt se to na jedný straně mění,,, a to je to obyčená stará roztrojka,,,,,,,