Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkuste cannesten,cinarizin a nebo betaserc..Jsou to prasky slouzici k zvysenymu prokrvovani mozku a fungujou.Vsechny jsou na recept takze musite rict nejakymu doktorovi at vam je napise..
Pokavad jeste nekdo znate nejaky takovy podobny prasky o kterejch vite ze fchaj,tak sem s tim.Jeden nikdy nevi kdy se to muze hodit.
já nevim kolik vám je ale tohle ted začínaj brát kámoši kterejm je kolem čtyřiceti a prožili si kalbu celej život... takže na tohle se můžu ještě pár let ráda vysrat... i když je fakt, že oni nehulili za komárů tolik co teď a začli až ve staršim věku, takže vlastně asi kecám, třeba to budem brát normálně od třiceti :-)
... nee nic proti asi fakt fungujou, nebo si je moc pochvalovali... ale je to chemka
mno neviem, jak vy, ale to hulení příjímam se všim všudy-s jeho stavama, i vedlejšíma efektama-jako ztráta paměti, a obšas si v tom libuju. někdy to sice krutě na*ere, ale jinak se ze mě stává poklidný tvor. Lecitiny na mě nezabíraj...
a čo takto prestať huliť??:buď budeš huliť dalej a akceptovať to že si hulenie bere určitú daň alebo prestaneš huliť...ja som guma no a čo nevadí mi to...aspoň to o mne vravia ludia ktorý ma moc nepoznajú je zaujímavé sa o sebe dozvedieť že som bol na protidrogovam liečení od ludí čo ani nepoznám podstatné je však čo si o sebe myslím ja
Me pripada,ze se na to da zvyknout a naucit se s pameti zachazet.Driv jsem si taky nemohl na nic vzpomenout a to nemuzu kolikrat ani ted ale trenuju..Me ani nepripada ze by to clovek uplne zapomel,ale spis ze to musi jakoby vic v pameti lovit a hledat,coz se nam ve zhulenym stavu moc nechce.Zkuste tomu vzpominani obetovat vic energie a treba prijdete na to ze s tou pameti to zase tak hrozny neni..Ja si pamatuju skorem vsechno z predeslyho dne kdyz jsem byl zhulenej.Kdyz jsem momentalne zhulenej tak to je jak jsem psal..Musim myslenky lovit a hlavne je nejak utridit abych si vzpomel co jsem vlastne puvodne chtel.Vetsinou staci se chytit nejaky blbosti (zjistit co se v predchozich 10 minutach vlastne prodiskutovavlo a pak si vzpomenu).Nekolikrat jsem dokonce zapomel jit treba i na zachod a tak no.A jinak v praci plati urcite zapisnik a poznamky..Jinak to proste nejde..
vždy, když nemohu něco najít-což je skoro pořád-poprosím svatýho Antoníčka-patrona zapomenutých věcí-no a ještě se mi nestalo, že bych něco ztratil ve svým bytě
Drevo-Kocur - Volcano mam v planu taky..Kazdopadne tech 15K je opravdu hodne.Doporucil bych ti ho vyzkouset nanecisto.V jednom G shopu (na zizkove v borivojove ulici)si ho muzes vypujcit proti slozene zaloze..Nekde tady na groweru jsem cet ze se da sehnat i za 12K coz je sice taky sileny,ale usetrit 3 litry neni marny
někdy se mi stává (po 1 až 2 dnech hulení,dám si tak 1,2krát do tejdne),že si nepamatuju co jsem dělal,na co myslel před pár minutama anebo dělám víc věcí najednou na přeskáčku a jednu po druhý zapomínám a zase si na ně vzpomínám,hustý co? :-)