Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje 11letá neteř dostala od spolužačky vánoční přání v SMS.
Pro mě to bylo velmi příjemné zpestření .
Půjčil jsem si milión,
měl jsem dárků kamión.
Neplatil jsem splátky,
vzali si to zpátky,
nezbyl ani dáreček,
vzali mi i domeček.
Neplatil jsem daně,
vzali mi i saně,
nevím si už rady,
sob mi chcípnul hlady.
V lese mám teď pelíšek,
seru na vás! Ježíšek
Za okny se sype snehova nadilka
zaclony provoni anyz a vanilka
svatecni koledy zpivaji andele
uz jsou tu vanoce - stastne a vesele¨
Takovy hnusny trapny erarni hromadny dojak mi poslal muj kamos, ktery je pjekne hovado chlasta huli, nechodi daleko pro ranu a vubec jeho slovnik je jednostranne zameren na sproste vyrazivo.. a takovy clovek mi posle tohle.. to by v zivote nikdy z jeho ust nevyslo a nechapu proc lidi posilaji takove stupidni hromadne sms, bud at si tu basnicku vymysli sami, nebo at napisou neco normalniho, ale ne tohle... to mne dycky dojalo, kdyz mi od nekoho prislo takove vanocne-kvazipoeticke dilko.¨
To mne sere
letí ježíšej s nadílkou,vrtí přitom prdýlkou.žízen prý má jako trám,letí,letí přímo kvám.Pokud čekáš nadílku nech za oknem skleněnku..=)krásné vánoce přeje clinic
hm tak letos mi prisla prepracovana basnicka z minuleho roku, jezto je v puvodnim zneni uvedena o 2 prispevky vyse
Za okny sype se snehu jako krava
zaclony provoni fernet a trava
Vanocni koledy zpivaji andele
sjetej jak hovado uz me nic nesere
opravdu poeticke
Vesele vanoce a cely zbytek zivota vsem growerum, growerkam, modum, flejmarum, OTckarum, adminum, dealerum i policajtum, proste vsem, kteri tu travi naky cas!
Vanoce jsou svatky klidu, budem proto porad v lihu. Za strizliva je to nuda: darky hnusny, doma pruda. Litry chlastu, tuny drog at prezijem celej rok. Vesele Vanoce a stastny novy rok preje nemesis PF 2006 ALL
Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!