Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Krásné vánoce
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

mam vas vsechny rad..(teda skoro)....at se vam dari pratele a pratelkyne..

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 24-12-2005 v 13:54 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Za okny sype se snehu jak krava, zaclony provoni Fernet a trava. Vanocni koledy zpivaji andele, sjetej jak hovado uz me nic nesere. Pekny Vanoce.

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 24-12-2005 v 14:46 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoN@me
Stálý Člen

Karma uživatele NoN@me - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Krasne Vanoce a stastny Novy rok vsem Growerum,Growerkam a Groweratkum preje NoN@me (ten co to tu spise pasivne sleduje O:-) )

Jsem klidnej jak pixla valia

Old Post 24-12-2005 v 16:04 PM
NoN@me je offline   Profil uživatele NoN@me   Find more posts by NoN@me   Foto galerie člena NoN@me   Click here to Send NoN@me a Private Message   Add NoN@me to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

šťastný a veselý!

proč jsem nenapsal víc? Protoze mne nic nenapada

Old Post 24-12-2005 v 16:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

..tez se pripojuji s pranim...

Old Post 25-12-2005 v 17:10 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Moje 11letá neteř dostala od spolužačky vánoční přání v SMS.
Pro mě to bylo velmi příjemné zpestření .

Půjčil jsem si milión,
měl jsem dárků kamión.
Neplatil jsem splátky,
vzali si to zpátky,
nezbyl ani dáreček,
vzali mi i domeček.
Neplatil jsem daně,
vzali mi i saně,
nevím si už rady,
sob mi chcípnul hlady.
V lese mám teď pelíšek,
seru na vás! Ježíšek

Old Post 25-12-2005 v 18:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Taky vam chodily takove strasne sracky jako:

Za okny se sype snehova nadilka
zaclony provoni anyz a vanilka
svatecni koledy zpivaji andele
uz jsou tu vanoce - stastne a vesele¨

Takovy hnusny trapny erarni hromadny dojak mi poslal muj kamos, ktery je pjekne hovado chlasta huli, nechodi daleko pro ranu a vubec jeho slovnik je jednostranne zameren na sproste vyrazivo.. a takovy clovek mi posle tohle.. to by v zivote nikdy z jeho ust nevyslo a nechapu proc lidi posilaji takove stupidni hromadne sms, bud at si tu basnicku vymysli sami, nebo at napisou neco normalniho, ale ne tohle... to mne dycky dojalo, kdyz mi od nekoho prislo takove vanocne-kvazipoeticke dilko.¨
To mne sere

p s y c h o 8 4

Old Post 26-12-2005 v 19:07 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

letí ježíšej s nadílkou,vrtí přitom prdýlkou.žízen prý má jako trám,letí,letí přímo kvám.Pokud čekáš nadílku nech za oknem skleněnku..=)krásné vánoce přeje clinic

1

Old Post 24-12-2006 v 13:48 PM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

hm tak letos mi prisla prepracovana basnicka z minuleho roku, jezto je v puvodnim zneni uvedena o 2 prispevky vyse

Za okny sype se snehu jako krava
zaclony provoni fernet a trava
Vanocni koledy zpivaji andele
sjetej jak hovado uz me nic nesere

opravdu poeticke

Vesele vanoce a cely zbytek zivota vsem growerum, growerkam, modum, flejmarum, OTckarum, adminum, dealerum i policajtum, proste vsem, kteri tu travi naky cas!

p s y c h o 8 4

Old Post 24-12-2006 v 13:54 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitris
Stálý Člen

Karma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Tak krásné vánoce všem Growerum a hlavně aby nám už konečně začal padat sníh,jo a doufám že se potkáme na našich sjezdovkách.
Třeba na Pustevnách.

Krouhnul jsem zatáčku,sáně se zvrhly,dárky jsou na sračku,sobi mi zdrhli.
Už mě nečekéj,tvuj Ježíšek.

PS:ať to ve zdraví přežijem.

Old Post 24-12-2006 v 14:40 PM
pitris je offline   Profil uživatele pitris   Find more posts by pitris   Foto galerie člena pitris   Click here to Send pitris a Private Message   Add pitris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3m3515
Stálý Člen

Karma uživatele N3m3515 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Vanoce jsou svatky klidu, budem proto porad v lihu. Za strizliva je to nuda: darky hnusny, doma pruda. Litry chlastu, tuny drog at prezijem celej rok. Vesele Vanoce a stastny novy rok preje nemesis PF 2006 ALL

Naposledy upravil N3m3515 24-12-2006 v 16:53 PM

Old Post 24-12-2006 v 16:01 PM
N3m3515 je offline   Profil uživatele N3m3515   Find more posts by N3m3515   Foto galerie člena N3m3515   Click here to Send N3m3515 a Private Message   Add N3m3515 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Stastne,vysmate a i tak novej rok!! Příspěvek č. 28

Taktez se pridavam,preju vsem growerum bohatou vanocni nadilku..A ten Novej rok at je jeste lepsi nez letosni..tekknou

Old Post 24-12-2006 v 16:33 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reggae_druid
Nový Člen

Karma uživatele reggae_druid - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

respect !

Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.

FAJÁÁÁÁÁÁÁÁ

Old Post 24-12-2006 v 17:43 PM
reggae_druid je offline   Profil uživatele reggae_druid   Find more posts by reggae_druid   Foto galerie člena reggae_druid   Click here to Send reggae_druid a Private Message   Add reggae_druid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

http://www.super.cz/vtipky/5827-str...cite-horet.html

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 24-12-2006 v 17:47 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

stastneee a veseleee tralalalaaaa

Old Post 24-12-2006 v 18:26 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás