Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec chlapi, no melo bylo nekteryma clenama receno, ze kdyz nalijes toho FS dobrou davku, tak uz se to neda vratit, uz se to nema hnojit,ale normalne uz davat jen ten FS a pak to zkosit
ja to zase hnojim a dal jsem hafo pk kytky sem ostrihak od vetsiny listu a uz jsou videt chybejici casti palek aji ty spice se zvetsily v koule, a to na te ten svitim vic jak 24h.pak zase vratim na 12h, zmeny a foto dodam pro zajimavost
dalas: me totiz ty palky pripadaji malo tvrde, jako jsou obrovske ale takove mekci, pred tim sem tam mel silcer haze a teda to byla tvrdost. Taky me napadlo jestli uz nemam vysvicenou vybojku,uz ajo obcas kolisa jakoby blika. Mam na ten FS dat 600 ??? bude tam nejaka zmena?
Osobně si myslim, že PWP není zase až takovej tvrdózní model, já mám sklizený pálky celkem naběhlý, chloupky rezavý, ale tvrďák polystyréňák to není. Uvidíme až to uschne.