Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
POZZOR ZMĚNA V PLÁNU!!!!! ScrOG NEPOJEDU !!!!!!!!!!!! když sem se ho snažil dneska nasadit zlomil sem jeden vrcholek a tak sem ho radši vynechal. možná příště.
PH měřim testem.... zalejvám 2l zálivky na 8 kytek PH sem měl vždycky kvůli bioalgenu vysoký a srážel jsem ho několika kapkama kyselinycitronoví (vysátý z citronu) tak na 6,5.
zalejvám tak 1 za 2dny.
PatMat : PH poslední 3 dny (od tý doby co jedu 12/12) mám kolem 5,6-6,0
dalas: právě že sem je nehnojil žádnym základnim do tý doby než mi ho kámoš přiTáh je to asi týden zpátky a dal jsem jim jednu 1/2 a po 3 dnech plnou dávku.
ted na květ pojedu základní od AH + enzimi + grow/blow akcelerátor a ve finále hodlám nasadit FINAL SOL. ale ten ještě nemám.
v jakym poměru je nejlepší to míchat??? od každýho 1ml/1L tak že vlastně 3ml/1L ???
Ja by som ti odporucil radsej skusit od Plagronu ALGA BLUME-kvet
ALGA GROW-rast
Je to hnojivo vyvinute do hliny a ma to uz tie najzakladnejsie prvky ktore potrebuje rastlina na zdravy rast a kvet+stimulatory a ALGA BLUME este navyse+20 aminokyselin a nemusis miesat tri zlozky do kopy
tak po 5dnech co sem jim začal dávat základ+blow-akcelerátor+enzimes se kytky docela zlepšili noví lístky krásně zelený a žádný další fleky se neoběvují
jo mnohem lepsi jeste jim zkus vychytat nejakej korenovej stimulator je to sice takova vecicka navic ale vyplati se ja pouzivam roots od bionovy urcite to tem kytkam doda vetsi imunitu a i trochu te odolnosti jinak mas to pekny a preju hodne stesti
Cau uz to vypada pekne, kyti to rozdejchali,ale zajimalo by me jestli se to odrazi na vynosu.
prave sem nekde cetl ze to zmensi vynos.
Co hnojky? jedes podle tabulky? a uz sem psal ze do hliny AH 1/2koncentraci.
Jinak pekne a preju hapy-end
K+
jj jedu podle tabulky . zajmalo by mě jestli se ještě vytáhnou když už jim začínaj paličky.... dneska 11den na květu. co myslíš??a hlavně okolik_asi tak????