Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
snark: tou genetikou myslíš, že je jedna genetika jinak citlivá na fotoperiodu, tzn. stačí ji méně světla než té druhé, aby přešla na květ, nebo že je ta genetika "špatná"?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no jestli sou z jedný matky řezaný kytky co to dělaj i ty co to nedělaj tak evientně dává ta matka nerovnoměrně kvalitní materiál - to svědčí o vodfláknutý selekci
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
ideál - cosi nereálně kvalitního k čemu má smysl se přibližovat
palice 50 x 20 a větší se dělají tak že se pořídí solidní genetika a dodrží se co nejvíc z toho co se má dodržovat.
Postupy sou standardní - pochybuju že je v tom skrytý know how.
No....nedá se přímo říci, že postupy jsou standartní....nezastříhávám, protože jsem líný, nepoužívám spešl hnojiva, ani jiné vychytávky, protože se mi nechcou utrácet love a prostě celkově na to nějak tak malinko dlabu....
Je toho hodně co zlepšovat, abych mohl konečně usínat s čistým svědomím.....
Všem tady děkuji za jejich názory, rady a v neposlední řadě za karmu.
Ne že bych přímo chtěl zpochybňovat tvrzení některých growerů...,ale nezdá se i vám, že to jsou více než slušné kousky za pouhé 3 týdny svícení "navíc"?
Zdravím všechny growery!
Myslím si že by to mohlo být nakvetlými klony nebo nakvetlou matkou nebo nějakým způsobem revegovaným materiálem který je náchylnější ke květu tak i k různým anomáliíím jako jednocípé listy nebo znovu se rozrůstající palice pak už stačí pouze čumět na kytky v noci nebo posraný spínací hodiny jak říkal Snark a je to.
Stalo se mi to když sem revegoval nakvetlou matku a další klony měly podobnou stavbu jak tvůj mazar- jedno až třícípé listy a z velké palice se rozjíždějící nové výhonky.
čus
Revening žádný prováděn nebyl a o matku bylo také dobře postaráno...
Možná je to opravdu tou genetikou, ale v žádném případě v tom nevidím nevýhodu...po třech týdnech kdy je čas osekat všechen zbytek se to děje znovu! To znamená pernamentní harvest...
Takže bych rád věděl proč se toto děje, ale tentokrát ne kvůli nápravě, ale abych to mohl případně sám zapříčinit.
Mne sa to stalo teraz druhý krát , semená su fem Herery dražené na seedbay , výpadok elektriny som nemal ani raz ,Herer má rovnaké podmienky ako Ice a prepučal ...čo už ..minule som sekol myslím 63. tretí den ...seknem neskor ...ak ostatné palice neprezrejú tak by som mal asi dlhšie hnojiť , nie ? ako to vlastne vyzerá ked to prezreje? Herer má kvet 50-70dní ...