Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím wšechny,na tyhle stavy si nemužu ani za prase zvyknout a zbavit se jich.Nepouštím si k sobě schizolidi a snažím se být na vlně vždy s někym,kdo je v poho.Měl jsem teď nedávno jeden nepříjemnej zásek(spíš se to hodí na téma nejstrašnější zážitky po hulení,ale haluz jak haluz)->seděl jsem na pivku,byl jsem jak jelen.Bylo ještě brzo navečer,v putyce málo lidí(asi tři+já)a vůbec jsem je ani neznal.Zrovna v tom nej nájezdu se začali bavit mezi sebou o tom,jestli jsem to já a nebo na jsem jenom někdo na mě podobný.Jeden z těch lidi pak přišel tak na metr ku mně a začal si mě z blízka prohlížet.No,co vám mám povídat,humus jak svině v takovým stavu.Nebyl jsem schopný ze sebe vydat ani ň.A haluz byla,že mi ten človek připadal jako já v padesáti letech(je mi 26).Fuj.
Jo a taky vidim všude různý lidi jak se mi schovávaj,ale vidim jen jejich stín...
a vůbec jdu to ubalit tak zatím
Já mívám taky nechutné stavy.Většinú když su sama doma,v noci. Slyším pořád nejaké zvuky (nevím,jestli si je namlouvám,nebo esi je to pravda, ale já je fakt slyším!!) a když du po baráku,mám strašně divné pocity,jak kdybych měla neco v zádech,jak kdyby mě někdo pozoroval nebo neco. Čím su starší,tím víc se bojím tmy, a začínám se obávat,že je to z hulení. Nějaké paranoidní stavy. Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost?
Jo,a eště:stává se vám někomu,že když se zhulíte,máte až moc přehnané představy,jak z nějakého hororu? Když su sama ve tmě (téměř kdekoliv), mozek pracuje tím stylem,že za každým rohem čekám nějakého vraha nebo zloděja,který si na mě brousí zuby. Ale bez prdele-fakt!!Nebo že nekdo chodí po baráku nebo nevím.Mám z toho většinú pěkné psýško.
Ked idem rano odpaleny do skoly, je to dost velka haluz v trolejbuse. Mam pocit, ze vsetci cumia len na mna a na moje oci. Potom sa na daco namotam a mam chvilu pokoj, no ztrhnem sa(doslova) na to, ze na mna asi zas cumia...No haluz. Vascinou sa este zaklanam do zadu, ked sa drzim tyce, alebo ked som oprety v strede v tom kruhu, posuvam sa na ludi vedla aj na pravo aj vlavo, podla jak sa hybe trolejbus...a ked brzdime....
mno nevím čím to ale já ještě špatný stav ("schízu") po zhulení neměl, vždycky jenom pohodu... občas když sem se spálil tak jsem taky slyšel zvuky co nebyly, to se stává, většinou jsem to řešil prověřením jestli zvuky nejsou skutečné a přehlušil je rádiem ale už dlouho se mi to nestalo
možná jen to jenom špatnou volbou modelů, uvidíme časem
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Původní příspěvek od inf3cti Schizofrenia nie je paranoia, a nie je to ani univerzalny nazov pre neprijemne dusevne stavy. Schizofrenia je dusevna porucha charakterizovana rozdvojenim osobnosti + dalsie veci. Podla priznakov, ktore popisujes, myslim, ze to cim trpis, nie je schizofrenia ani zdaleka.
tak to je omyl drvivej vacsiny ludi. schizofrenia vobec nieje rozdvojenie osobnosti, ale jej zmena. inac schizofrenie su tusim 4 druhy.
tu mas daky odkaz http://www.schizofrenia.szm.sk/
pekna je tato veta: "Kazdy psychicky projev, kazde dusevni hnuti muze byt za urcitych okolnosti priznakem schizofrenie"
taka dost dobra pre paranoikov, pripadne hypochondrov.
caesar: díky za info, poslední dobou se o tom u nás v bandě debatovalo, a gratuluju ke kulatým šestistům šedesáti šesti příspěvkům
# SpudGuns # OUT07?? #
já bohužel takovýhle stávky občas mám..na ulici už je to docela v pohodě,to si tak něják podvědomě vybírám tu cestu kde je nejmíň lidí,ale jestli je něco fakt velký psycho tak bejt v metru!!
jednou sem jela takhle dost nacpanym metrem,stála sem uplně vzadu a nejdřív nastoupili takový dva týpkové(jeden dost hezkej tak sem zbystřila) a nejdřív se na mě tak dívali a pak se přede mnou začali normálně na férovku líbat!!!...ale ostatní lidi si vůbec ničeho nevšímali,takže řeknu vám,doteď nevim estli se to fakt stalo nebo estli to byla halucinace!!!
no a jinak se mi běžně stává,když jedu zhulená jakoukoliv MHD, že mi připadá,že mě uplně všichni ty lidi pomlouvaj a pokukujou po mě,je to dost nepříjemný a jedinej způsob jak se tomuhle vyhnout je zůstat někde pěkně v klidu osamotě než přejde ten nejsilnější stávek...
zlé stavy som mal dnes, ked som bol v takom starom dome s kamaradom nafajčený a mal som STRACH Z DUCHOV bo našli sme tam detskú topánku....také divné to bolo.....
hezký nicméně řekl bych že pocit že na vás všichni vidí jak ste rozbití je prostě soušást high stavu .) proto je nejlepší být sám nebo mezi dalšíma spálenýma
# SpudGuns # OUT07?? #
Fakundo: tak to bych Ti asi nepřál zažít, to co jsem zažil, protože jsem se onehdá velmi intoxikován halucinogeny musel dostat domů a viděl jsem tam, kde se normálně pohybuju, duchy... Fakt ze začátku psycho. Ale pak si člověk uvědomí pár věcí, dál jsem byl klidnej jak indická kráwa, takže jsem si sednul vedle kocoura a oba jsme na to se šíleně velkýma očima čuměli...
Ráno to bylo hodně zvláštní, když jsem tam přišel a vzpomínal na vše, co jsem tam viděl!
udl - ja sem jednou potkal tri vily a ty byly uzasny - se na me furt smaly, ja u toho mocil (v lese), sem si myslel, ze se smejou mýmu mužství , no smáli se i když jsem domočil, tak mě asi rádi potkali
... a to ten dom je hneď vedľa cintorína....
nedávno som si pozrel Kruh2 (japonský-origoš) a všade doma som na tú ženskú myslel... ani som sa 2 hod. nepohol (nechcel som otočiť hlavu a uvidieť ju (bol som totiž nafajčený)
myslel som si, že stojí za mnou...