Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To: bumelak
Právě proto, když si chcu vychutnat dobrej model, tak z vodňačky. Když ju dobře vyčistíš, tak z ní můžeš pít.
Mám rád skleněnky a kamenné dýmky, ty se čistí taky velice dobře. Ještě mám kovovou "tříprdovku" se šroubovacím uzávěrem kotle, to je taková nouzovka, když je zašitovaná tak ji rozeberu, nechám odmočit v lihu nebo vyvařím v jarové vodě a je jako nová. A ještě jsem zapoměl na keramický čilany, ty jdou krásně protáhnout, akorát tam blbě drží sítko.
Dřevěné dýmky? Pokuj se o ně dobře staráš, po každým hulení hned vyčistíš, tak pěkně voní "trávou". Ale moc z nich nehulím.
Brčko si dávám opravdu vyjímečně.
Joint je etalon ciste chuti (backroll). Ty hulim ve spolecnosti. Nevim, mozna je to jen moje predstava, ale joint je v zapadni (evropske) spolecnosti klasika. Kdyz se nekde sejdem s lidma, davame jointa.
Mam hafo moc fajek a dalsi si vyrabim... hulim z nich znamy modely. Kdyz uz vim, co od kteryho matrose mam cekat, rvu ho do fajfky. Mam fajfky s malym kotylkem, mam fajfky se zabudovanym barelem Kdyz jsem doma a mam chut si se spolubydlicim dat, davame sluknu.
A porovnani:
Joint
+ chut
+ horeni
+ zasek na ubaleni dokonalych tvaru
- setrivost
- zasek na ubaleni
jo BTW, obcas si delam strelnej prach - ganju protahnu pres cajovy plastovy sitko a ten napadanej prach nasaju do mikrokotle (d=8mm h=10mm) a na jeden mocnej potah vytahnu, Dam si jeden dva a uz nemusim. TO je ten nejlepsi zpusob...
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
....dovolil něco ze své sbírky na tomto threadu https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1278 , jinak balení joita je pro mě takovej malej obřad nikam nespěchám v klidu motám , balím už 3roky back rollem tak v klidu počkám až lep uschne a utrhnu přebejvající papír a je to , samo že si vždycky dám dobrýho šluka z fajfky ale většinou až mi dojdou papírky .
nej jedna vec. Samozrejme ze bys mel na ten strelnej prach pouzit nejakej dobrej modylek, z vody vino udela jen jeden frajer a ten uz je mrtvej a ta fajfka by mela mit opravdu mikrokotel, protoze pri preruseni tahani dochazi ke ztratam, ta ganja totiz naprosto luxusne hori. try and enjoy
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Nazdarek lidicky.
Ja jsem vzdy preferoval huleni klasickych speku protoze me slukna nikdy moc nevykourila. Pred nedavnem jsem ale zjistil ze slukna taky neni vubec spatna. Musel jsem ale prijit na to, jak spravne tahat. Ted jsem na to konecne prisel a je to fajn. Slukna je totiz daleko praktictejsi. Kdyz mam chut tak si proste nabiju. Ale stejne NENI NAD SPEKA.
Já preferuju joint. Je to prostě taková tradice, rituál, když se někde sejdem tak se prostě ubalí špek a jede se, z šlukny by to jaxi nebylo ono, je to takovej všednější pocit. Howgh, domluvil jsem
Oblubujem modifikovany system KYBEL (ako som to tu niekde uz niekolkokrt spomenul). Neskriabe to v hrdle a potrebujem si toho natlacit do hlavy co najviac. Je to vsak neprakticke (a castokrat aj nemozne) nosit to stale so sebou. Preto nahradnikom sa stava fajka. Ma svoje caro a chuti to z nej fajne. Jointa velmi neoblubujem, aj ked mi nerobi problem ho ubalit. Zda sa mi neekonomicky a brutalne ma z neho skriabe v hrdle.
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.
hulim aj z fajky aj z papiru, zalezi od toho co je po ruke . Papier ma vyhody ze ked ho zapalim, hulim az kym ma nepalia prsty, no stale horucejsi dym. Fajku musim pripalovat a stale menit nasypy ale aj to ma svoje caro.
what better place than here
what better time than now
No já sem ze Severní Moravy a jak už tu bylo kdesi na začátku řečeno, na Moravě se hulí většinou se šlukny... neříkám to jako obecnou pravdu, ale s těmi, s kým jsem se setkal to bylo takto... no já nevím, ale taky dávám přednost dýmčičce.. zvláště vodní ...
ale, jinak si myslím: hlavně, že je co hulit, ne ?