Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted sem to postrikal OMITE, predtim agrion delta, tak snad uz od svilusek bude pokoj... ale ty listy se mi zdaji spis jak nejaka plisen. Neco podobneho sem mel na outdooru, ale slo to od spoda. PORADTE MI PLS
zkusim koupit jeste previcur na plisen a jestli ani to nepomuze, tak mi asi neni souzeno pestovat, protoze pri tom narazim na samou smulu a vrazim do toho zbytecne penize a usili
stale mi to zije, sice to prd roste a za posledni mesic povyrostly asi o 2 patra ale snad se dockam palic. passion uz krasne kvete, blueberry a chronic uz taky zacinaji ale big bud ma nahore porad jen par chlupu a nic...
1 - vsechno bez blesku
2 - vsechno s bleskem
3 - new purple power uz dokveta a nicmo, ridke palice. taky ta kytky vubec neni zdrava viz listy
4 - early bud hodne divne rosteny, ve spodni casti je pekne osypany jak ta kytka uz predtim kvetla
5 - to je ta spodni cast
6 - passion1
7 - blueberry
8,9 - bigbudi
Nelítají ti tam náhodou malé mušky ????? Ty listy vypadají na nedostatek Zinku , ale tím to není,já to mněl podobné, udělaly to malé Smutnice v kořenech, pokud ovšem máš dobré PH. Tady na tom
odkaze je přesně ten tvůj list u problému s nedostatatkem zinku a je tam popsáno o vlivu Smutnic na kořeny a opravdu to u mně tak bylo.
je to skoro dole . http://www.overgrow.com/edge/showthread.php?t=502075
metalsodik: jo ty musky tam sou, ale mel sem za to ze sou neskodne... mam je vsude protoze jsou nejspis v te hline. priste musim sehnat nejaky kvalitnejsi substrat. S tim zinkem to je pravdepodobne, dik za upozorneni. jedinou hnojku co mam a obsahuje zinek je ksystalon... takze to pohnojim krystalon kvet a uvidim. bojim se to ted hnojit protoze predtim to bylo asi prehnojene
Bohužel zbavit si Smutnic není tak jednoduché , a jen hnojivo nepomůže. Kvalitní substrát neznám , protože i cizí trpí škůdci , taky jsem myslel že koupím drahý Royal mix ale taky to není 100%. příště jedině prevence ,filtry , dezinfekce a pořád dokola lepové desky atd. Podívej se kolik je jich v té hlíně.
kytky sou na kvetu zhruba 35 dni a jsou trochu opozdene rekl bych, tak doufam ze pred sebou maji jeste vic jak mesic.
NPP sem sklidil pulku ale je to hrozne ridke a uz to jenom usychalo :/
jinak popis fotek, ktere dodam az to pujde :
1\ all
2\ BLB
3\ BLB
4\ BLB
5\ Chronic
6\ CHronic
rr
7\ passion
8\ BigBud
9\ bIgBud
10...
edit prenda: smazal jsem ti ten prázdnej příspěvek výše...používej pls edit,delete
ty musky me taky s...u mam ty zluty desky ale zrovna jsem dve nacap na monitoru dostaly co proto mam obednanou u konrada mejakej previt na odhaneni do zasuvky ale neni to cemka fungujeto jako ultra zvuk nebo tak nejak royalyty mïx pouzivam ale rek bych ze to nbebude rozdil oproti ji nejm substratum takze az mi to prijde dam novy desky slepem a uvidime jestli vimizej mrchy
s rozdilem ze ted se tak kurvi jen ty hlavni vrchni listy
tak bud to je z prehnojeni nebo z tech musek... Uz sem nehnojil skoro 2 tydny a kdyz hnojim (alga bloomem) tak jen kapicku do konve. nemerim to presne. Je mozne ze by doznivalo to prehnojeni pred mesicem???
nove listy sou OK ostatne uz to dela jenom palice a ale roste to podle me dost pomalu.
2. foto je polovina kytky NPP. je to asi shit genetika protoze to na podzim pozde zacalo kvest a kvete to do ted
dneska rano sem si makl a otrhal vsechny hnusne listy, aby kytky vypadaly lip
prvni 2 fotky jsem fotil predtim nez sem je oskubal... no je to blbe, bez listu budou male palice..
3,4,5 - boruvka
6 - srovnani vlevo boruvka, vpravo chronic, nejak nevyvinuty
7 - passion1 (rekl bych, ze neprezije do Noveho roku
8,9 - big buds
10 - all
passion1 seknuta, viz 1. FOTO. skoda ze to ty paldy neudelalo delsi ale i tak nejakych 5g lepsi nez nic.
jinak se mi porad hrozne rychle rozleza ta mrcha na listech. vuuu bec nevim z ceho to muze byt... prehnojeni? no to sem si myslel ale i po 2tydeni pauze se to siri dal, tak sem to pohnojil (asi naposled). kdyz sem vytahl korenovy bal passion tak se mi zdaly koreny OK a nic sem tam nevidel. Pravda ze tam poletuji ty musky, ale neni jich moc, vzdycky zahlednu tak max 2.
Napadlo me ze by to mohlo byt z toho, ze sou dost blizko u lampy (25-30cm), ale to by melo byt v normalu a zase tak moc to netopi.....
pH mam vic jak 7.0, podle barvy na akvarijnim pH testu.. je mozne aby to byl ten problem?
pls poradte mi chci to zkusit jeste 1x a nechci mit to stejne na listech
predposledni foto sou nove prirustky... zatim maji hezky zelene listy
divim se tomu, ze sem tohle jeste na groweru nevidel, takove listy, jen ja je mam myslim spis, ze tomu chybi nejaky prvek nebo tak...
no kazdopadne zkusim sehnat kyselinu fosforecnou a trochu to prikyselit
snark: je to mozne ale nejakou konkretni pricinu to mit musi. Pravda je, ze nekdo zasadi na jaro par seminek a ma z toho krasnou zdravou kytku, kdyzto ja si dal na outu dost zalezet a vysledek nebyl, listy stejne jak ted... jenomze tehdy to zacinalo od spodu.