Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO FiREANT . V obchodě jsem to ještě neviděl, jedině si to nechat poslat s elektoobchodu, ale zapojení se nevyhneš. Mluvím teda o sodíku, zářivky si koupuš nějaký komplet , dnes už radšji s předřadníkem a žářivky koupiš v Narva.cz . Já je nikde neviděl.
Yavar : budu pěstovat jednotlivé rostliny které budou ve třech obdobích růstu a přepnuty najednou na květ , ale scrog na zářivkách by byl asi nej , momentálně jěště ale né....
metalsodik - Vypada to dobre ale tezko rict kdyz pises ze na fotkach to vypada lip nez ve skutecnosti...Uvital bych nejaky meritko alespon obcas..Koukam ze tam mas mylar nebo co to je za folii?
Takže folie je stříbrná Agro . je pevná a l má lepší odrazivost než mylar , mám ji také v sodíku a le to prostě super,když se zašpiní postřikem , vezmeš hadr a vyleštíš okenou nebo podobným leštidlem.
Nějaká makra s měřítkem vyfotím aby bylo porovnání,ale zdůraznuji ,že
tohle je jenom malá zkouška ,test se připravuje. každá kytka bude popsaná a změřená, taky tam bude datum zasazení , potom budu vše po týdnu měřit a fotit. Teď bych potřeboval rady pěstítelů pod zářivkama a úsporkama po jaké době růstu přepnout na květ. Budou 3 skupiny klonů podle stáří , v jakých fázích růstu teda přepnout. Já si to představuju po 10dnech růstu 17 dnech a 25 dnech , tak je mám zhruba zakořeněné a najednou je pak přepnu na květ a budu fotit a měřit. Zdůraznuji že nechci košaté keře ale jednopaličky.
TAK RAĎTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo ale se zářivkama to je jinak , přece to jen déle trvá ,kdybych to přepnul po 4 dnech tak nevím jak by to vysoko vyrostlo ,záleží taky na velikosti klonu a odrůdě , bude lépe když se vyjádří až uvidí kony v růstu a pak se podle toho rozhodne poradit!!!!!!!!
protože vím že jste nedočkavý jak probíha pokus s oceanik,tak přikládám pár fotek s 35 dne květu. Jedu přyč ,nemohu to více rozebírat , až v pondělí detaily. Zatím si ti porovnejte pokud to jde se staršíma fotkama.
doufám že to jde trochu porovnat , co si myslíte o 35 dnu pod zářivkama, další sazrnice už jsou 5 dnů na květu,všechny jsou změřeny a budou sledovány co se týče růstu v květu.